Ελλάδα

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Το εντυπωσιακό βίντεο και οι εκδηλώσεις (pics & vid)

Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων: Το εντυπωσιακό βίντεο και οι εκδηλώσεις (pics & vid)
Με κάθε επισημότητα γιορτάζεται σήμερα 21 Νοεμβρίου η Ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων.

Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, γιορτάζεται και φέτος με επισημότητα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε ολόκληρη τη χώρα. 

Ο αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μάλιστα για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων έγραψε στο instagram «Είμαστε υπερήφανοι» και ανέβασε μία εντυπωσιακή φωτογραφία από την νυχτερινή άσκηση «Ολύμπιος Κεραυνός 2017» που διεξήχθη τον περασμένο Οκτώβριο στο πεδίο βολής Αετός στον Έβρο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Είμαστε Υπερήφανοι.

A post shared by Alkiviadis Stefanis (@alkiviadis_stefanis) on Nov 20, 2017 at 11:03pm PST

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στις 21 Νοεμβρίου 2017, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

08:00:Επίσημη Έπαρση Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.10:30: Δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών, παρουσία της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας.11:30:Κατάθεση στεφάνου από την ΑΕ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη.17:10:Επίσημη Υποστολή Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Παράλληλα, από 18 έως 22 Νοεμβρίου 2017, από 0900 έως 2200, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σταθμού ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Συντάγματος, θα λειτουργεί εικαστική έκθεση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων με θέμα ‘’Ελλάδα της Ψυχής μου’’, ελεύθερη στο κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments