Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και ο Κουλιμπαλί

Παναθηναϊκός: Ενοχλήσεις και ο Κουλιμπαλί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με προβλήματα την προετοιμασία του εν όψει Περιστερίου.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει… λειψός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, καθώς από το πλήρες πρόγραμμα της Τρίτης στο Κορωπί απείχαν έξι παίκτες, με τον Κουλιμπαλί να προστίθεται στη λίστα εκείνων που αντιμετωπίζουν πρόβλημα (ενοχλήσεις).

Συγκεκριμένα, οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Λουτσιάνο, Κότσαρης ακολούθησαν θεραπεία, με τον Μολίνς να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Για τους υπόλοιπους, η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση και ακολούθησαν ασκήσεις δύναμης, παιχνίδι κατοχής αλλά και ελεύθερο παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλης είναι τιμωρημένοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ενώ ο Τσάβες αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.