Αυτοδιοίκηση

Κορυδαλλός: Έγκριση για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου και γηπέδων τένις

Κορυδαλλός: Έγκριση για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου και γηπέδων τένις
Μία σύγχρονη εγκατάσταση υγρού στίβου αλλά και γηπέδων τένις αναμένεται να αποκτήσει ο Κορυδαλλός, μετά την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο της μελέτης κατασκευής.

Πράσινο" φως από το δημοτικό συμβούλιο Κορυδαλλού για την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου και γηπέδων τένις.

Πρόκειται για ένα κλειστό κολυμβητήριο και δύο γήπεδα αντισφαίρισης (τένις) στον χώρο των 88 στρεμμάτων, στην περιοχή των φυλακών. Το έργο εντάσσεται στον γενικότερο προγραμματισμό της δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη των αθλητικών υποδομών, που έχουν ανάγκη οι δημότες και πλέον, η μελέτη και ο ολοκληρωμένος φάκελος θα υποβληθούν στην διεύθυνση Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

 Στόχος της δημοτικής Αρχής του Κορυδαλλού είναι να ολοκληρωθεί η δημοπράτηση τους επόμενους μήνες, με το κόστος εργασιών, όπως διευκρινίστηκε, να χρηματοδοτείται στο σύνολό του από την Περιφέρεια Αττικής.

Αναφερόμενος στη σημασία που έχει η λήψη αυτής της απόφασης για το κολυμβητήριο και τα γήπεδα τένις, ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Σταύρος Κασιμάτης, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος που προωθείται η διαδικασία εκτέλεσης ενός φιλόδοξου αθλητικού έργου, το οποίο "θα συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της αθλητικής ανάπτυξης της πόλης".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments