Μedia

Τατουάζ επεισόδια 60 και 61: Τι θα δούμε απόψε (trailer)

Τατουάζ επεισόδια 60 και 61: Τι θα δούμε απόψε (trailer)
Τατουάζ επεισόδια 60 και 61: Τι θα δούμε απόψε στη σειρά του Alpha.

«Το Τατουάζ» του Alpha είναι μια σειρά γεμάτη έρωτα, απαγορευμένους δεσμούς και εγκλήματα πάθους. Μια ερωτική ιστορία γεννιέται κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ένα αστυνομικό θρίλερ με φόντο την Αίγινα και τα Μετέωρα, όπου ένας κατά συρροή δολοφόνος βάζει στο στόχαστρο νεαρές γυναίκες…

Αναλυτικά τι θα δούμε στα σημερινά επεισόδια:

Επεισόδια: 60+61

Ο Αλέξανδρος, αλλά και ο Σάκης, αγωνιούν με την εξαφάνιση της Όλγας και της μικρής Λήδας, που για δεύτερο 24ωρο δεν έχουν δώσει σημεία ζωής. Ο Θεοχάρης τηλεφωνεί στον Παύλο και τον φέρνει σε δύσκολη θέση όταν του ζητά να πάψει ο γιος του να ενοχλεί την Άννα. Παράλληλα, ο Ορφέας, συναντάει και πάλι τη μητέρα του, μ’ αντάλλαγμα όπως πάντα την ψυχική του ισορροπία. Ο Άγγελος αρχίζει να βλέπει σοβαρά την προοπτική μιας σχέσης με την Αφροδίτη. Στο μεταξύ η Τατιάνα φτάνει στο Λονδίνο, όπου συναντάει τυχαία τον Τόνυ στη παμπ του Ιωσήφ και μια αμοιβαία έλξη αναπτύσσεται μεταξύ τους. Κι ενώ η Άννα εξακολουθεί να σκέφτεται τον Αλέξανδρο, εκείνος ταξιδεύει στα Μετέωρα ανησυχώντας πλέον ότι η ζωές της Όλγας και της κόρης του βρίσκονται σε κίνδυνο.

Ο Αλέξανδρος με τον Σάκη αναζητούν απεγνωσμένα την Όλγα και τη Λήδα. Ο Τόνυ και η Τατιάνα γνωρίζονται κάπως καλύτερα και η έλξη είναι αμοιβαία και πολύ έντονη. Η Αφροδίτη αρχίζει και προσέχει όλο και περισσότερο τον εαυτό της και ο Παύλος με τη Μάρθα καταλαβαίνουν ότι κάτι τρέχει. Στο μεταξύ, ο Ορφέας δίνει ένα βασικό στοιχείο στην αστυνομία το οποίο μπορεί να τους οδηγήσει στη σύλληψή του. Ο Παύλος δείχνει έναν παιδικό ενθουσιασμό και κάνει μια έκπληξη στη Μάρθα. H Θάλεια με τη συμμορία της κάνουν μια ακόμα ληστεία στην Αίγινα, αυτή τη φορά όμως κάτι πάει στραβά. Πάρτι έκπληξη οργανώνει η Βέρα για τον Θεοχάρη και ακάλεστη εμφανίζεται η Μαργκώ! Στο ίδιο πάρτι, ο Τόνυ με την Τατιάνα έρχονται πολύ κοντά. Ο Άλεξ μαθαίνει κάτι φρικτό που έχει άμεση σχέση με την Όλγα και τη Λήδα.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments