Αθλητισμός

Μπάζει το πλάνο του mister Chipita

Μπάζει το πλάνο του mister Chipita
Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη κάθε προσπάθεια και κάθε ιδέα. Δεν υπάρχει περιθώριο να μην την συζητήσει σοβαρά όπως έκανε η διοίκηση σωτηρίας υπό τον Βασίλη Κωνσταντίνου στην πρόταση που είχαν να καταθέσουν οι βετεράνοι.

Και μην βιαστεί κανείς να θεωρήσει πως η πρόταση των βετεράνων υστερούσε αυτής που κατέθεσε περιγραφικά ο κ. Θεοδωρόπουλος. Η διαφορά είναι ότι εκείνος είναι επιχειρηματίας ενώ οι βετεράνοι κάποιοι «ξεπερασμένοι υπερήλικες» που αδυνατούν πια να εμπνεύσουν.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος πώς θα εμπνεύσει δηλαδή αφού ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να βάλει από την τσέπη του κάτι παραπάνω από τα πεντακόσια χιλιάρικα που έβαζε κάθε χρόνο; Αλλωστε και αυτός προκειμένου να πείσει για την πρότασή του με τους ίδιους βετεράνους την συζήτησε. Αυτούς που είχε απορρίψει η διοίκηση. Η ιδέα να βρεθούν τριακόσιες χιλιάδες «πράσινες καρδιές» να βάλουν από ένα πενηντάρικο ώστε να συγκεντρωθούν δέκα πέντε εκατομμύρια δεν είναι καινούργια. Κάτι ανάλογο προσπάθησε να κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος με την Συμμαχία και δεν το κατάφερε.

Κάτι ανάλογο προσπάθησε να κάνει παλιότερα και ο Σωκράτης Κόκκαλης, είχε επιστρατεύσει και τον Μίμη Ανδρουλάκη αλλά τζίφος. Το ίδιο προσπάθησε να κάνει για την ΑΕΚ και ο… Θεός της Θωμάς Μαύρος αλλά πάλι το θαύμα δεν έγινε. Να τα θυμόμαστε αυτά γιατί είναι κατατοπιστικές εμπειρίες. Τώρα, αν ο κ. Θεοδωρόπουλος και οι καταρτισμένοι συνεργάτες του πιστεύουν ότι θα γίνει της Ντόρτμουντ και της Μπαρτσελόνα, θα έχουν κάτι στο νου τους που οι προηγούμενοι δεν το σκέφτηκαν. Μακάρι να είναι έτσι αν και πολύ αμφιβάλλω.

Το θέμα είναι ότι και να μπει μπροστά αυτό το πλάνο θέλει πολύ χρόνο για να αποδώσει δεδομένου ότι τα λεφτά δεν θα τα ακουμπά κανείς μέχρι να φτάσουν τα δέκα πέντε εκατομμύρια. Μέχρι τότε μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχει τινάξει τα πέταλα. Σε κάθε περίπτωση ο κ. Θεοδωρόπουλος που αθόρυβα και μακριά από κάθε δημοσιότητα καταθέτει χρόνια τώρα τον οβολό του, πήρε μια πρωτοβουλία και κατέθεσε μια πρόταση.

Μπορεί να μην είναι η καλύτερη δυνατή και να μην φτουρήσει όπως και οι ανάλογες που επιχειρήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια. Εκανε όμως κάτι για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα. Αν αντί για τον απλό κόσμο της ομάδας βρίσκονταν κάποιοι επώνυμοι Παναθηναϊκοί να βάλουν από πεντακόσια χιλιάρικα όπως χρόνια τώρα βάζει εκείνος ίσως δινόταν μια πρόσκαιρη λύση.

Πριν βγει στον δρόμο για τα πενηντάρικα ο mister Chipita, καλό θα ήταν να απευθυνθεί στους οπαδούς με τα φουσκωμένα πορτοφόλια. Στον βαθμό που αυτοί θα έβαζαν το χέρι στην τσέπη πιο εύκολα και οι πολλοί θα έδιναν το πενηντάρικο…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments