Γυναίκα

Κάτια Ζυγούλη: “Έχω πάθος με τον θηλασμό” (pics)

Κάτια Ζυγούλη: “Έχω πάθος με τον θηλασμό” (pics)
Η Κάτια Ζυγούλη αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει πάθος για τον θηλασμό, μίλησε για το δέσιμο με τα παιδιά της και απάντησε στην ερώτηση για το αν είναι καλή μητέρα.

Η Κάτια Ζυγούλη ζει μία πολύ όμορφη ζωή στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Ρουβά, μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους.

Μιλώντας στο πρώτο τεύχος του Love Yourself Magazine, το μοντέλο και μητέρα 4 παιδιών, είπε: ««Έχω πάθος με τον θηλασμό. Έχω υπάρξει εθισμένη στην ωκυτοκίνη, στην ορμόνη της αγάπης, στις ατέλειωτες ώρες αγκαλιάς και ευδαιμονίας. Στο μαγικό δέσιμο. Co – sleeping (συν-κοίμηση), μάρσιπος, παντού με το μωρό, σωτήριες καταστάσεις. Ναι, είμαι από αυτές. Δεν είναι εύκολο, είναι μία τέχνη που την κατακτάς με την εμπειρία. Συμβουλές, υποστήριξη από τους ανθρώπους σου, επιμονή. Χρειάζεται βοήθεια. Όπως κάποτε οι γυναίκες γεννούσαν και για σαράντα ημέρες κάθονταν μέσα με το μωρό στο στήθος. Όλη η οικογένεια, η γειτονιά, οι γιαγιάδες τους έφερναν τα μυστικά τους, τα τσάγια, την βοήθεια, το χάδι. Υπήρχε λόγος. Σήμερα έχουμε μάθει να είμαστε αυτάρκεις, να μην δεχόμαστε βοήθεια. Σημαντικό για μένα είναι να έχεις αποφασίσει αν πραγματικά θέλεις να θηλάσεις και για πόσο καιρό».

Ερωτηθείς για το αν είναι καλή μαμά, αναφέρει: ««Θέλω κάθε πρωί να ξυπνάω εγώ τα παιδιά, θέλω να τα βγάζω εγώ από το όνειρό τους. Αν φύγω το βράδυ από το σπίτι, αισθάνομαι σαν να έχω χάσει κάτι πολύτιμο. Το φιλάκι για καληνύχτα. Θέλω να τα κάνω μπάνιο, να είμαι στο τραπέζι όταν τρώνε… Επιμένω να τα κάνω εγώ, είναι για εμένα πολύ σημαντικά. Για εμένα.

Οι βροχερές μέρες είναι γεμάτες με παζλ και κατασκευές, movie afternoons με ποπ κορν, μπανιέρα γεμάτη παιχνίδια, παιδάκια τρισευτυχισμένα και μια λίμνη στο πάτωμα. Κάτι θέλω να τους πω για την λίμνη, κοίτα τα όμως πως γελάνε. Πετάω κάτω την καθαρή πετσέτα και κάνω πως δεν τρέχει τίποτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments