Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Αθήνα: Πυροβολισμοί στο κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας- Ψάχνει κάλυκες η αντιτρομοκρατική
Αθήνα: Πυροβολισμοί στο κτίριο του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας- Ψάχνει κάλυκες η αντιτρομοκρατική | Pagenews.gr
Pagenews Team 13 Δεκεμβρίου 2017, 14:41 13 Δεκεμβρίου 2017, 14:41

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας ειδοποιήθηκε από τους εργαζόμενους στο κτίριο του ΟΕΚ- ΟΑΕΔ όταν φτάνοντας στο γραφείο τους στο κέντρο της Αθήνας, είδαν τρύπες πιθανόν από πυροβολισμούς στα τζάμια του κτιρίου.

Όλα συνέβησαν σήμερα το πρωί όταν, οι εργαζόμενοι προσερχόμενοι στο γραφείο τους, που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου του ΟΕΚ , επί της Σολωμού 60 & Πατησίων, αντίκρισαν την τζαμαρία του γραφείου, με 5 τρύπες, που μοιάζουν να προέρχονται από πυροβολισμούς.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής και της κρατικής ασφάλειας που ειδοποιήθηκαν, μετέβησαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις από τους υπαλλήλους και ερευνούν για τυχόν κάλυκες που θα δείξουν τι έχει συμβεί.

Όπως σημειώνει ο σύλλογος εργαζομένων είναι η πρώτη φορά στα 59 χρόνια λειτουργίας του που το κτήριο του ΟΕΚ καθίσταται στόχος τέτοιων ενεργειών. Παρότι τα γραφεία του ΟΕΚ βρίσκονταν στην περιοχή των Εξαρχείων ουδέποτε καταγράφηκε παρόμοιο περιστατικό.

Ετικέτες: 


2017