Γυναίκα

Μιμή Ντενίση: Θέλω να παίξω την Μαρία Καλλάς και θα το κάνω

Μιμή Ντενίση: Θέλω να παίξω την Μαρία Καλλάς και θα το κάνω
Την απόλυτη Ελληνίδα ντίβα Μαρία Κάλλας έχει όνειρο ζωής να υποδυθεί η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση μίλησε για τον αμέριστο θαυμασμό της προς την Μαρία Κάλλας και εκμυστηρεύτηκε ότι είναι όνειρό της να υποδυθεί την Ελληνίδα ντίβα στο θέατρο.

Η Μαρία Κάλλας είχε μια μυθιστορηματική ζωή, από την εποχή της Κατοχής και τα πρώτα της βήματα που δέχτηκε πόλεµο, μέχρι την απόλυτη δόξα της, τον μεγάλο έρωτα που τη συνέθλιψε και το μοναχικό της τέλος. Με σαγηνεύει αυτή η απόλυτη ντίβα και θα σου αποκαλύψω κάτι: Έχω κάνει συζητήσεις µε τον σπουδαίο δημιουργό Νίκο Φλώρο, για να φτιάξουμε μαζί, µε έναν ιδιαίτερο τρόπο, μια παράσταση αφιερωμένη σε εκείνη», δήλωσε στην εφημερίδα Real, η Μιμή Ντενίση.

Ναι, θέλω να παίξω την Κάλλας και θα το κάνω, αλλά δεν μπορώ να προδώσω το πώς θα είναι αυτό το ξεχωριστό project… Hταν μια γυναίκα που άλλαξε τον εαυτό της για να δώσει σάρκα και οστά στα όνειρά της, πολέμησε για να κερδίσει όσα ήθελε. Άλλαξε το πεπρωμένο της, έγινε η απόλυτη ντίβα, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και στην προσωπική ζωή της. 

Κέρδισε τόσα, αλλά της έλειψαν αυτά που έχει μια απλή γυναίκα: ένας σύντροφος, ένα παιδί. Κι όταν αφέθηκε για να δοθεί στην αγάπη, προδόθηκε. Είχε στοιχεία τραγωδίας η ζωή της… Πώς να µη µε συναρπάσει;», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments