Πολιτισμός

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Άσπρο ΧΙΟΝΙ μαύρο χιόνι”

Κερδίστε 6 διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση “Άσπρο ΧΙΟΝΙ μαύρο χιόνι”
Το www.pagenews.gr σας κάνει το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε έξι διπλές προσκλήσεις για την παιδική παράσταση "Άσπρο ΧΙΟΝΙ μαύρο χιόνι".

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του www.pagenews.gr και κερδίστε τρεις διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 11:00 και τρεις διπλές προσκλήσεις για την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου στις 11:00 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στο [email protected] και θα μπείτε στην κλήρωση. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Άσπρο ΧΙΟΝΙ μαύρο χιόνι

Γράφει η Έπη Τρίμη

Μια διαφορετική πρόταση για τα Χριστούγεννα προτείνει το Θέατρο της οδού Κυκλάδων- Λευτέρης Βογιατζής γι’ όσους είναι παιδιά ή νιώθουν παιδιά στην ψυχή τους. Απευθύνεται σ’ όσους πιστεύουν πως οι μέρες των γιορτών είναι μια ευκαιρία να έρθουν λίγο πιο κοντά στα βλαστάρια τους και να συσφίξουν τις σχέσεις τους. Αν δεν έχετε παιδάκια αλλά βαφτιστήρια ή και ανιψάκια είναι ένα πολύ ωραίο δώρο- έκπληξη που θα το χαρείτε όλοι.

Τι καλύτερο από το να τα βλέπετε γεμάτα ζωντάνια, ενθουσιασμό και με ένα τεράστιο χαμόγελο δημιουργίας στα πρόσωπά των παιδιών σας;

Το Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής κάνει το ντεμπούτο του στο παιδικό θέατρο και προαναγγέλλει την παιδική σκηνή που θα ξεκινήσει το 2018-19, με μια χριστουγεννιάτικη παράσταση, φτιαγμένη από τη μαγεία των παραμυθιών….To «Άσπρο ΧΙΟΝΙ μαύρο χιόνι» είναι μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη γιορτή με όλα τα μέσα του θεάτρου, παραμύθια και μαριονέτες που θα ανέβει για 10 παραστάσεις στις 23, 26, 27, 28,29,30 Δεκεμβρίου & 2,3,4,5 Ιανουαρίου 2018 στις 11:00 πμ.

Το θέατρο έχει τη δύναμη να συμβάλλει στην πνευματική καλλιέργεια ενός παιδιού και να το κάνει να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν και άλλες μορφές έκφρασης. Πρόκειται για μια ζωντανή τέχνη η οποία καταφέρνει να μεταδίδει στο παιδί συγκλονιστικά συναισθήματα, γνώσεις, μηνύματα και να ενεργοποιεί τα πνευματικά του χαρίσματα.

Παραμύθια και ποιητικό θέατρο είναι το «στοίχημα» του Θεάτρου της Οδού Κυκλάδων για τα σημερινά παιδιά που λατρεύουν το playstation, με τη βεβαιότητα ότι θα λατρέψουν εξίσου τα παραμύθια… Ίσως και λιγουλάκι περισσότερο- ποιός το ξέρει..

Παραμύθια των Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, Όσκαρ Γουάιλντ και Σέλμα Λάγκερλεφ ζωντανεύουν στη σκηνή, εκεί όπου το Κοριτσάκι με τα σπίρτα συναντάει μυστικά τον Ευτυχισμένο Πρίγκιπα και γιορτάζουν την απελευθέρωση από την Ποντικοπαγίδα.

«Άσπρο ΧΙΟΝΙ μαύρο χιόνι» θα ρίξει στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων τις μέρες των Χριστουγέννων, με μια ονειρική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά της νέας γενιάς και τους γονείς τους.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, η ενασχόληση των παιδιών από μικρή ηλικία με την τέχνη του θεάτρου τα βοηθά να εξωτερικεύσουν τα συναισθήματά τους και να αναπτύξουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες. Η θεατρική αγωγή στα παιδιά και τους εφήβους, επίσης, συμβάλλει σημαντικά στη συνολική μόρφωση και εκπαίδευση τους και προσφέρει ποικιλία γνώσεων.

Ταυτότητα παράστασης:

Επιμέλεια: Νίκος Αϊβαλής, Δάφνη Ρόκου, Ελεωνόρα Σταθοπούλου Διασκευή-Σκηνοθεσία- Σκηνικά –κοστούμια: Ελεωνόρα Σταθοπούλου- Δάφνη Ρόκου Αφηγητής : Νίκος Αϊβαλής Παίζουν οι: Νίκος Αϊβαλής, Έλενα Μεγγρέλη, Δημήτρης Ντάσκας, Γιάννης Σαβουιδάκης και η μικρή Αύρα Ξενάκη

Θέατρο της Οδού Κυκλάδων-Λευτέρης Βογιατζής Κεφαλληνίας και Κυκλάδων 11, Κυψέλη

Τηλέφωνο ταμείου 210 8217877

Ώρες λειτουργίας ταμείου Καθημερινά 17.00-21.00

Ημέρες και ώρες παραστάσεων 23, 26, 27, 28,29,30Δεκεμβρίου & 2,3,4,5 Ιανουαρίου 2018 στις 11.00

Τιμές εισιτηρίων: Παιδικό: 8 € Δύο παιδιά: σύνολο 12 € Ενηλίκων: 5 €

Διάρκεια παράστασης:

ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου Τηλεφωνικά: 210 7234567 Online: www.ticketservices.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments