Αθλητισμός

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός

Ξάνθη – Παναθηναϊκός 1-1: Ούτε τώρα ο Παναθηναϊκός
Ξάνθη - Παναθηναϊκός 1-1: Ο Παναθηναϊκός του πρώτου μέρους ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ με τον Άλτμαν (18'), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, η Ξάνθη πήρε σταδιακά τα ''ηνία'' του ματς και έφτασε στην ισοφάριση με τον Γέντρισεκ στο 79ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στα Πηγάδια.

ΞάνθηΠαναθηναϊκός 1-1: Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε για 45 λεπτά τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, φτάνοντας στο γκολ με τον Άλτμαν (18′) και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες ώστε να αυξήσει το προβάδισμά της, ιδίως με τον Πίσπα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε την επιθετική ανυπαρξία του Παναθηναϊκού και ανέβαζε σταδιακά ”στροφές”, την ώρα που η ομάδα του Ουζουνίδη οπισθοχωρούσε συνεχώς. Εν τέλει, το γκολ βρέθηκε στο 79ο λεπτό, έπειτα από τη σέντρα του Φασίδη και την κεφαλιά του Γέντρισεκ που ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Αυλωνίτη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (1-1).

Στις καθυστερήσεις, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να βρει τη λύτρωση, αλλά τόσο στο 90ο λεπτό, όσο και στο 94ο λεπτό, ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ δεν βρήκε στόχο καθώς στην πρώτη φάση η προβολή του πέρασε έξω, ενώ στο δεύτερη φάση, ο Ζίβκοβιτς του πήρε τη ”μπουκιά” από το ”στόμα” διατηρώντας το σκορ στο 1-1.

ΞΑΝΘΗ (Μ. Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπεξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Μεχία, Μελιόπουλος (46’ Σιλά), Ντς Λούκας, Κίκε (70’ Φασίδης), Λουσέρο, Γέντρισεκ (93’ Κάστρο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ (82’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν (91’ Κουντουριώτης), Πίσπας (78’ Δώνης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments