Αυτοκίνητο

Volvo S60: Οικονομική… business class!

Volvo S60: Οικονομική… business class!
Τόσο το Volvo S60 όσο και το πρακτικότερο V60 γίνονται ακόμη πιο δελεαστικά με την προσθήκη του βενζινοκινητήρα 1.498 κ.εκ., ισχύος 152 ίππων.

Δύο σουηδικά μοντέλα, το Volvo S60 και το V60, μπορεί να έχουν κοινά δομικά στοιχεία, όπως ότι μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, όμως αμφότερα διαφέρουν ως προς το αγοραστικό τους κοινό.

Το πρώτο πατάει στη μεσαία κατηγορία των premium μοντέλων με χαρακτηριστικά λιμουζίνας ενώ το δεύτερο, το V60, θα καλύψει ιδιαίτερα τους οικογενειάρχες που ποντάρουν στην πρακτικότητα του χώρου αποσκευών ή επειδή είναι λάτρεις των σύγχρονων στέισον με σπορ DNA.

Το πιο σημαντικό νέο ότι προσφέρονται με ένα νέο βενζινοκινητήρα 1.498 κ.εκ., ισχύος 152 ίππων. Το πρώτο ατού είναι ότι η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει και τα δύο μοντέλα με ίδια τιμή εκκίνησης, 24.300 ευρώ για την έκδοση Kinetic, στις εκδόσεις S60 T3 1.5 Auto και V60 T3 1.5 Auto.

Nα σημειωθεί ότι ο κινητήρας βενζίνης 1.498 κ.εκ. 152 ίππων προσφέρει υψηλά αποθέματα ροπής – 250 Nm – ενώ διακρίνεται για την οικονομία καυσίμου, από 5,8 λίτρα/100 χλμ. 

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 6σχέσεων ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των S60 T3 και V60 T3. Στο εσωτερικό δεσπόζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, ο μεγάλος βαθμός συνδεσιμότητας (connectivity) και το εξαιρετικό ηχοσύστημα του αυτοκινήτου.

Η έγχρωμη οθόνη τεχνολογίας TFT, δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να διαμορφώσει τον πίνακα οργάνων όπως επιθυμεί κάθε φορά. Συνολικά, οι δύο μεσαίες premium εκδόσεις αποτελούν μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή, τόσο για τους τόσο για ιδιώτες όσο και εταιρικούς πελάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments