Πολιτισμός

«Μη μου ξυπνάς το παρελθόν…» με τον Κώστα Καραφώτη στο EL CONVENTO DEL ART

«Μη μου ξυπνάς το παρελθόν…» με τον Κώστα Καραφώτη στο EL CONVENTO DEL ART
Ο Κώστας Καραφώτης, που αγαπήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό talent show «Fame Story» κατάφερε να καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα µε το αστείρευτο ταλέντο του και τη γνήσια λαϊκή φωνή του.

Γράφει η Έπη Τρίμη

Ο Κώστας Καραφώτης αποτελεί έναν από τους πολύ αγαπημένους τραγουδιστές λόγω της αυθεντικότητάς του, αλλά και του πλούσιου ρεπερτορίου του.

Στα πλαίσια των μαγευτικών ταξιδιών «ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ» που πραγματοποιούνται στο EL Convento del Arte, o Πάνος Αμαραντίδης κι’ ο Κώστας Καραφώτης ενώνουν τις δυνάμεις στις 9 Ιανουαρίου 2018 σε μια μουσική διαδρομή/αναδρομή στα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε στις στιγμές χαράς αλλά και θλίψης. Τί ποιο ενδιαφέρον από το να υποδεχτούμε το νέο χρόνο και τον πρώτο μήνα του νέου έτους με χαρά και διασκέδαση;

Θα ακούσουμε σ’ ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που διαφέρει από τα μπουζούκια, τραγούδια της καρδιάς, του κεφιού, της θύμησης, του έρωτα, της χαράς, της μοναξιάς, του χωρισμού που τα έχουμε όλοι λατρέψει και αποτελούν συνοδοιπόρο της ζωής μας.

Ο Κώστας Καραφώτης κάνει μια κατάθεση ψυχής σε συνεργασία με τον Πάνο Αμανατίδη και βέβαια με το δεξιοτέχνη στο μπουζούκι Ανδρέα Καραντίνη, σε μια μουσική διαδρομή/αναδρομή στα ωραιότερα ελληνικά τραγούδια και σε συνθέτες που άφησαν το στίγμα τους στη δισκογραφία.

Μπορείτε επίσης να γευτείτε το ειδικό menu που θα επιμεληθεί ειδικά για τη βραδιά ο Chef Μιχάλης Ντουνέτας ή να πιείτε το ποτό σας. Η γενική είσοδος κοστίζει μόλις 15€.

Ο Κώστας Καραφώτης, λατρεύει το μπουζούκι κι’ όταν ήταν ακόμα παιδάκι οκτώ ετών ζήτησε από τους γονείς του να του αγοράσουν μπουζούκι και να τον γράψουν σε ωδείο. Έτσι, πέρα από το μπουζούκι έχει μάθει να παίζει πολύ καλό πιάνο κι’ έχει παρακολουθήσει μαθήματα σολφέζ.

Όλοι μαζί σα μια παρέα θα διασκεδάσουμε παίρνοντας δυνάμεις και χαρά καθότι ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος στο EL Covento del Arte που μπορούμε όλοι να γευτούμε την αύρα και τη ζεστασιά που αποπνέει ο Κώστας Καραφώτης.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Τραγούδι : Κώστας Καραφώτης

Μπουζούκι: Ανδρέας Καραντίνης

Πιάνο: Κώστας Αναδιώτης

Μπάσο: Λεωνίδας Κυρίδης

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πάνος Αμαραντίδης

El Convento Del Arte, Βιργινίας Μπενάκη 7 Μεταξουργείο, Αθήνα

Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00 με διάλειμμα

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:15 για ποτό και φαγητό

Πληροφορίες – Κρατήσεις: El Convento Del Arte – τηλ. 2105200602 –email: [email protected]

Είσοδος: 15€

Εσείς, θα λείπετε;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments