Ελλάδα

Βόλος: Διαρρήκτες απέσπασαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ από σπίτι ηλικιωμένου

Βόλος: Διαρρήκτες απέσπασαν 1,5 εκατομμύριο ευρώ από σπίτι ηλικιωμένου
Με το χρηματικό ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ έφυγαν οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου Βολιώτη και του αδερφού του στην παραλία του Βόλου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Άφωνος έχει μείνει όλος ο Βόλος στο άκουσμα του αστρονομικού χρηματικού ποσού που απέσπασαν διαρρήκτες πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του thenewspaper.gr, οι δράστες έβαλαν στόχο το διαμέρισμα που ανήκει στον κ. Νικόλα Δεληγεώργη, γνωστό για τη φιλανθρωπική του δράση στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, ενώ αυτός απουσίαζε με τη σύζυγο και τον αδερφό του στην Αθήνα. Έτσι, αφού παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος, μπήκαν μέσα και έκλεψαν χρηματικό ποσό ύψους 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες. 

Η λεία μοιάζει εξωπραγματική, όμως φαίνεται πως είναι αληθινή καθώς πρόκειται για ρευστοποίηση ομολόγου που έγινε λίγες εβδομάδες πιο πριν. 

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ εξετάζει και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments