Αθλητισμός

Φιλίπε Κοουτίνιο: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Μπαρτσελόνα

Φιλίπε Κοουτίνιο: Νέα βελτιωμένη πρόταση της Μπαρτσελόνα
Σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times", η Μπαρτσελόνα κατέθεσε νέα πρόταση στη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φιλίπε Κοουτίνιο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για τον Βραζιλιάνο διεθνή.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο στην Μπαρτσελόνα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Μπαρτσελόνα και Λίβερπουλ βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ίσως και στο τελικό, με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ύστερα κι απ’ τη νέα βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν οι διοικούντες του Καταλανικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα των "Times", οι Καταλανοί ανέβασαν το ποσό απ’ τα 110.000.000 στα 120.000.000 ευρώ, ενώ άλλα 40.000.000 ευρώ πρόκειται να προσφερθούν μέσω μπόνους επίτευξης στόχων. 

Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας υποστηρίζει πως οι "κόκκινοι" πολύ δύσκολα θα αρνηθούν να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, ο οποίος, ούτως ή άλλως, έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει με την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Την τρέχουσα χρονιά, ο Κοουτίνο μετράει 12 γκολ και 9 ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ, ενώ συνολικά στην Αγγλία έχει 54 γκολ και 46 ασίστ σε 201 παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments