Διεθνή

Έκρηξη έξω από σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη – δύο τραυματίες

Έκρηξη έξω από σταθμό του μετρό στη Στοκχόλμη – δύο τραυματίες
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, πριν από λίγο σημειώθηκε έκρηξη έξω από σταθμό του μετρό στην περιοχή Huddinge, κοντά στη Στοκχόλμη.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, από την έκρηξη που σημειώθηκε στον σταθμό του μετρό Varby Gard στη Στοκχόλμη, τραυματίστηκαν ένας άνδρας 60 ετών και μία γυναίκα 45 χρόνων, η οποία φέρεται να είναι και εκείνη με τα σοβαρότερα τραύματα.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η έκρηξη έλαβε χώρα όταν ο 60χρονος σήκωσε εγκαταλελειμμένο αντικείμενο, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

Οι τραυματίες έχουν ήδη μεταφερθεί στο νοσοκομείο ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εξακριβώσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.Μέχρι στιγμής, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας αναφέρει ότι ο 60χρονος πιθανότατα κράτησε στα χέρια του ένα αντικείμενο το οποίο βρήκε στον δρόμο, ωστόσο μαρτυρίες αναφέρουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από χειροβομβίδα η οποία βρισκόταν έξω από τον σταθμό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments