Ελλάδα

Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα

Αιτωλοακαρνανία: Άγρια δολοφονημένη εντοπίστηκε η 44χρονη αγνοούμενη μητέρα
Νεκρή βρέθηκε η 44χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από προχθές, στην περιοχή του Αιτωλικού.

Κλιμάκιο πυροσβεστών με σκύλο-ανιχνευτή βρήκαν κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα στην Αιτωλοακαρνανία ένα αυτοκίνητο και στο εσωτερικό του την 44χρονη νεκρή. 

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο αμάξι της στην παραλία Φωτμού, ανατολικά της Τριχωνίδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24 λένε ότι στο άψυχο σώμα της γυναίκας, που βρέθηκε έξω από το αυτοκίνητό της, υπάρχουν εγκαύματα. 

Το πτώμα της ανακάλυψε ο εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, κλιμάκιο της οποίας είχε πάει στην περιοχή από την Πάτρα για να συμμετάσχει στις έρευνες.

Η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που ήταν χήρα και είχε μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της φέρεται να είχε μία έντονη τηλεφωνική συνομιλία πριν εξαφανιστεί, με τον σύντροφό της με τον οποίο χώρισε. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της και έφυγε από το σπίτι της στην Κατοχή Αιτωλικού, προς άγνωστη.

Το κινητό της τηλέφωνο έκτοτε έκλεισε. Την δήλωση εξαφάνισής της έκανε στην επόμενη ημέρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού η μία από τις ενήλικες κόρες της.

H άτυχη Ειρήνη Λαγούδη

Στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο με το πτώμα γυναίκας στο εσωτερικό του, μεταβαίνει κλιμάκιο αστυνομικών της Ασφάλειας Μεσολογγίου και ιατροδικαστής για να διαπιστωθεί πρώτα απ’ όλα να πρόκειται για την αγνοούμενη και βεβαίως για να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments