Ελλάδα

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Στην Πάτρα η σορός της 44χρονης

Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Στην Πάτρα η σορός της 44χρονης
Μεταφέρθηκε στην Πάτρα η σορός της 44χρονης που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής θα δώσουν εξηγήσεις.

Η δολοφονία στο Μεσολόγγι με θύμα μία 44χρονη μητέρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης. 

Το αποτέλεσμα της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα αίτια του θανάτου της 44χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι σε περιοχή κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα, στην Αιτωλοακαρνανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί από το περασμένο Σάββατο, βρέθηκε νεκρή από πυροσβέστες στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενώ στα χέρια και στο πρόσωπο έφερε κάποια εγκαύματα.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε δοχείο με εύφλεκτα υλικό, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος υπάρχουν φθορές, που έχουν προκληθεί από φωτιά.

Έρευνες για το θάνατο της 44χρονης διενεργούν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρίνιου, σε συνεργασία με το τμήμα Ασφαλείας Μεσολογγίου.

Διαβάστε επίσης: Δολοφονία στο Μεσολόγγι: Μυστήριο η υπόθεση με τη 44χρονη (pics & vids)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments