Πολιτική

ΝΔ κατά «Έθνους» και Δραγασάκη – Τι απαντά η κυβέρνηση

ΝΔ κατά «Έθνους» και Δραγασάκη – Τι απαντά η κυβέρνηση
Αντίδραση από τη ΝΔ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "Έθνος". Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στρέφει τα πυρά του κατά της κυβέρνησης και στοχοποιεί τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Γιάννη Δραγασάκη. Τι απαντά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ αναφέρεθ ότι η κυβέρνηση «χτίζει ένα νέο σύστημα διαπλοκής» και  επισημαίνει πως «ο χρόνος της κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ: «Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Γεγονός, φυσικά, που δεν είναι άσχετο με το ζήτημα της φορολόγησης του διαδικτυακού τζόγου – κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Δ. Μάρη – για το οποίο έχουμε ερώτηση στη Βουλή και δεν έχουμε λάβει ακόμη καμία απάντηση από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.

Η Κυβέρνηση είναι προφανές πλέον ότι εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων επιχειρηματιών και εκείνοι τους το ξεπληρώνουν χτίζοντας ένα νέο σύστημα οικονομικής και μιντιακής διαπλοκής.

Απόδειξη τούτου είναι ότι ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με επιχειρηματίες, ενθαρρύνοντάς τους να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του κ. Μάρη.

Να γνωρίζουν άπαντες ότι θα μας βρουν απέναντι. Και κυρίως να ξέρουν ότι ματαιοπονούν. Ο χρόνος της Κυβέρνησης μετράει αντίστροφα και καμία συμμαχία με την παλιά ή τη νέα διαπλοκή δεν μπορεί να τη διασώσει».

Το πρωτοσέλιδο που προκάλεσε την οργή της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

Ο εκδότης του «Έθνους» κ. Δημήτρης Μάρης δήλωσε, πάντως, ότι εκλήθη από τις φορολογικές αρχές για εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις, κατέθεσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία και δεν επεβλήθη εναντίον του καμία κύρωση.

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού: Ο κ. Μητσοτάκης κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

"Είναι λογικό ο κ. Μητσοτάκης που γεννήθηκε μέσα στη διαπλοκή και το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μισά πολιτικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης να κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια", επισημαίνει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ως απάντηση στη Νέα Δημοκρατία.

"Το ομολογεί άλλωστε στην ανακοίνωσή της η ΝΔ παραδεχόμενη ότι "παλιά διαπλοκή" υπήρχε. Πότε άραγε; Με ποιες κυβερνήσεις; Προφανώς σε αυτές που ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργός", σημειώνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει: "Η σημερινή κυβέρνηση ούτε επιχειρηματικά συμφέροντα εξυπηρετεί, ούτε συνδιαλέγεται εν κρυπτώ. Αν, ωστόσο, η ΝΔ και ο κος Μητσοτάκης δεν αντέχουν καμία διαφορετική φωνή, έχοντας συνηθίσει όλα τα ΜΜΕ να παίζουν στο δικό τους το χαβά, δεν έχουν παρά να ζητήσουν από τον κουμπάρο τους και υπόδικο κο Μαρινάκη, που έχει ήδη αγοράσει περίπου επτά εφημερίδες να αγοράσει για χάρη τους άλλες τόσες".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play