Αθλητισμός

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 86-54: Συντριβή στη Βιτόρια για τον Ολυμπιακό

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 86-54: Συντριβή στη Βιτόρια για τον Ολυμπιακό
Μπασκόνια - Ολυμπιακός 86-54: Ολική... κατάρρευση για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχασε κάθε έλεγχο στο δεύτερο ημίχρονο, βλέποντας τη Μπασκόνια να τρέχει επί μέρους σκορ 36-14 στο τρίτο δεκάλεπτο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Πέμπτη ήττα για τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση, μοναδικός διψήφιος ο Πρίντεζης.

Μπασκόνια – Ολυμπιακός 86-54:  Χάθηκε στη… μετάφραση ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια, όντας ανταγωνιστικός μέχρι το πρώτο μέρος στα τέλη του οποίου, οι Βάσκοι μετέτρεψαν το -2 (27-29) σε +6 (36-30), ωστόσο ουδείς περίμενε το τι θα συμβεί στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκεί, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνεθ ήταν καταιγιστική, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί… άπραγος τους Βάσκους να τρέχουν επί μέρους 36-14 στο τρίτο δεκάλεπτο, σε ένα καταστροφικό διάστημα για τους ”ερυθρόλευκους” που μπήκαν στο τελευταίο κομμάτι του ματς υπολειπόμενοι για 28 πόντους (72-44).

Με πεσμένη ψυχολογία και τα πάντα να έχουν κριθεί, οι Βάσκοι διατήρησαν τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε συντριβή, με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να γνωρίζει την 5η ήττα της στη διοργάνωση, χάνοντας έδαφος στη μάχη της πρωτιάς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Πρίντεζης με 13 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 16-21, 36-30, 72-44, 86-54

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments