Πολιτική

Αλέκος Φλαμπουράρης: Κεντροαριστερά κόντρα στην Αριστερά δεν μπορεί να υπάρξει

Αλέκος Φλαμπουράρης: Κεντροαριστερά κόντρα στην Αριστερά δεν μπορεί να υπάρξει
"Κεντροαριστερά κόντρα στην Αριστερά δεν μπορεί να υπάρξει. Δυστυχώς, αυτό ζούμε σήμερα. Αν αυτή η στάση ανατραπεί, εδώ είμαστε" δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.

Όπως τονίζει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στην εφημερίδα "Έθνος της Κυριακής" και τη δημοσιογράφο Βούλα Κεχαγιά, ο κ. Αλέκος Φλαμπουράρης, "κεντρικό στοιχείο της πολιτικής μας είναι η συνεργασία με προοδευτικές δυνάμεις. Προϋπόθεση όμως για να γίνει αυτό, είναι να ξεκαθαρίσει η ηγεσία της Κεντρώας Παράταξης με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει, αλλά η μέχρι τώρα στάση της είναι λυσσαλέα επιθετική στην Αριστερά και την Κυβέρνησή της".

Παράλληλα σημειώνει ότι "οι εύλογες διαμαρτυρίες αλλά ακόμη και η κακοήθης πολεμική που ασκείται από ορισμένους πολιτικούς και οικονομικο-μιντιακούς κύκλους, δεν μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει αυτούς που τον οδήγησαν στην καταστροφή". Τονίζει μάλιστα πως "σε αυτούς κανείς από εμάς δεν βρίσκεται. Γι’ αυτό και η εντιμότητά μας δεν αμφισβητείται."

Ο υπουργός Επικρατείας υπογραμμίζει ότι "αριστερή πολιτική σημαίνει να ενεργείς πάντοτε με στόχο την ευημερία των πολλών και την αναδιανομή του πλούτου, να λειτουργείς με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη, να αποδέχεσαι την διαφορετικότητα. Να αποκρούεις τον πόλεμο και το φασισμό. Να αγαπάς την τέχνη και να προστατεύεις τη φύση".

Τέλος, εκτιμά ότι το 2018 θα είναι εξαιρετικά δημιουργικό για τον τόπο, αφού θα εκδηλωθεί στην πράξη η επίμονη προετοιμασία για την υλοποίηση των επενδυτικών προγραμμάτων αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments