Ελλάδα

Μεσολόγγι: Εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης – Είχε δανείσει 100.000 ευρώ στον γιατρό;

Μεσολόγγι: Εξελίξεις στην υπόθεση της 44χρονης – Είχε δανείσει 100.000 ευρώ στον γιατρό;
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται ο θάνατος της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη στο Μεσολόγγι.

Ο θάνατός της κατά τον ιατροδικαστή στο Μεσολόγγι, με βάση την πρώτη εκτίμηση, οφείλεται σε αυτοχειρία. Οι ανατροπές όμως διαδέχονται η μία την άλλη με την υπόθεση να περιπλέκεται και όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Είχε δανείσει στον γιατρό 100.000 ευρώ

Όπως ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, έρευνα που έγινε στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ειρήνης «δείχνει» ότι δάνεισε το ποσό των 100.000 ευρώ στον γιατρό-σύντροφό της.

Αυτό μένει να αποδειχτεί και δια της δικαστικής οδού. Ο γιατρός σύμφωνα με τον ιδιωτικό αστυνομικό φέρεται να πήρε αυτά τα χρήματα.

Όπως αναφέρει ο κος Σπύρου, ο θάνατος της 44χρονης είναι ένα ειδεχθές έγκλημα στο οποίο υπάρχει και συνεργός. Ο ιδιωτικός ερευνητής κάνει λόγο για δολοφονία στην οποία συμμετείχαν δυο άτομα τα οποία σκότωσαν την Ειρήνη. Και αυτό μένει να αποδειχθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η 44χρονη βρέθηκε στην Αθήνα, άφησε το κινητό της και ένα laptop σε κατάστημα για να της το επισκευάσουν. Δεν ξέρουμε αν πρόκειται για το ίδιο τηλέφωνο ή αν πήρε από μέσα την κάρτα sim και απλά άλλαξε συσκευή.

Το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν αναζήτησε αυτό το κινητό για να δει αν θα προκύψουν σημαντικά στοιχεία.

Το κινητό της δεν έχει βρεθεί

Άφαντο παραμένει το κινητό της 44χρονης. Μάλιστα, αν και έχει ζητηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αν δεν βρεθεί η τηλεφωνική συσκευή της άτυχης γυναίκας, δεν θα μπορέσουν να το αξιοποιήσουν, καθώς δεν θα μπορέσουν να βρουν το περιεχόμενο των μηνυμάτων. 

Όπως αναφέρουν επίσης αστυνομικές, η 44χρονη λίγο πριν φύγει από τη ζωή είχε στείλει από το κινητό της δύο μηνύματα: ένα προς τον αδελφό της, από τον οποίο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της και να τους δώσει τους κωδικούς (PIN) των τραπεζικών της καρτών και ένα προς τον γιατρό-σύντροφό της όπου έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Σε ό,τι αφορά το πρώτο μήνυμα, ο αδελφός της είναι κατηγορηματικός ότι δεν έλαβε ποτέ κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments