Μedia

Master Chef 2: Κόπηκε ο αδερφός του Αϊβάζη – Πώς αντέδρασε (vid)

Master Chef 2: Κόπηκε ο αδερφός του Αϊβάζη – Πώς αντέδρασε (vid)
Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης δεν θα συνεχίσει στο Master Chef 2.

Ο αδελφός του Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Master Chef 2 και να εξασφαλίσει μια θέση στην ομάδα των παικτών που θα διαγωνιστούν για να διεκδικήσουν τον τίτλο.

H απόφαση των κριτών ήταν μη αναμενόμενη για τον Αλκιβιάδη Αϊβάζη που θεωρούσε ότι άξιζε μια ευκαιρία για να αποδείξει το μαγειρικό του ταλέντο.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς απευθυνόμενος στον Αλκιβιάδη Αϊβάζη είπε: «Αλκιβιάδη, αδυνατώ να πιστέψω ότι μπροστά μου αυτή τη στιγμή στέκεται ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που στην οντισιόν ήταν γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό. Τι έχει γίνει; Είσαι καλά;».

Ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης απάντησε: «Ναι, chef μου, μια χαρά (…) Φυσικά και έχω την ενέργεια αυτή». «Βλέποντας όλους τους υπόλοιπους μάγειρες αυτές τις μέρες, πιστεύεις ότι έχεις θέση ανάμεσα στους 22 καλύτερους;» συνέχισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Βεβαίως. (…) «Δεν παλεύω τελευταία στιγμή. Είμαι μαχητής από τότε που γεννήθηκα» ήταν η απάντηση του διαγωνιζόμενου. 

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν κάθετος: «Σου λείπει η πραγματική εμπειρία και η σωστή τεχνική. Δεν σταθήκαμε στο μεμονωμένο λάθος. Έχουμε την εμπειρία να δούμε πίσω από αυτό. Αυτό που είδαμε μας έκανε να αποφασίσουμε ότι δεν υπάρχει θέση για σένα στους 22».

Αμέσως μετά, ο Αλκιβιάδης Αιβάζης δήλωσε με έκδηλο τον εκνευρισμό του: «Eπειδή είμαι ειλικρινής σαν άνθρωπος και δεν θέλω να παίξω θέατρο, θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία αυτό που έγινε. Βλέπω άτομα να περνάνε που για μένα δεν θα έπρεπε να περάσουνε. Πάντα ήμουν ειλικρινής και πάντα θα παραμείνω. Αυτά. Τίποτε άλλο δεν έχω να πω…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments