Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αυτόν τον πανηγυρισμό σίγουρα δεν τον έχεις δει ΠΟΤΕ ξανά.

Ο αστέρας της Οριέντε Πετρολέρο, Μαξιμιλιάνο Φρέιτας, ξεκίνησε με το πόδι… στο γκάζι την Τρίτη (23/01) την παρουσία του στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κι όταν λέμε με το πόδι στο γκάζι, κυριολεκτούμε!

Ο Ουρουγουανός φορ «έγραψε» στο 79ο το 2-0 για την ομάδα του κόντρα στην Ουνιβερσιτάριο στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα.

Μάλιστα σκόραρε στην πρώτη επαφή του με την μπάλα και άρχισε να πανηγυρίζει τρέχοντας προς την κερκίδα, όταν συνειδητοποίησε ότι στα πέριξ του αγωνιστικού χώρου υπήρχε ένα αυτοκίνητο.

Ο Φρέιτας έκανε το… απίστευτο ! Έτρεξε προς το αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και κάθισε, κύριος, μέσα!

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.