Μedia

Ντάνος: Μόνος στο «Εδώ Survivor» – Έλειπαν Βαλαβάνη – Βασάλος (vid)

Ντάνος: Μόνος στο «Εδώ Survivor» – Έλειπαν Βαλαβάνη – Βασάλος (vid)
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο "Εδώ Survivor".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, γνωστός σε όλους Ντάνος, ο νικητής του πρώτου Survivor βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην εκπομπή "Εδώ Survivor" και συνομίλησε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Survivor 2.

Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση είναι το γεγονός ότι από το πάνελ της εκπομπής έλειπαν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για πρώτο καλεσμένο, διότι είσαι ο Survivor!» είπε η παρουσιάστρια.

«Είναι χαρά και για εμένα και τιμή να είμαι ο πρώτος σας καλεσμένος» απάντησε εκείνος με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να λέει:

«Ακόμα και όταν θα βγει με το καλό και ο νέος Survivor σε αυτό που βλέπουμε φέτος, όπως και να το κάνουμε, η νέα εκπομπή Survivor που ξεκίνησε πέρσι είχε εσένα νικητή, σε ένα Survivor που είχε μάλιστα εξαιρετικό ενδιαφέρον από πολλές απόψεις. Και εσύ ήσουν ένας άνθρωπος που μέσα από αυτό το πρόγραμμα όχι μόνο αναδείχθηκες αγωνιστικά, ήσουν και μια προσωπικότητα η οποία προκάλεσε πολύ έντονα πάθη και συζητήσεις και πολύ μεγάλη αγάπη από τον κόσμο την οποία από όσο ξέρω απολαμβάνεις μέχρι και σήμερα σε αμείωτο ρυθμό και βαθμό».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play