Αθλητισμός

Μανόλο Χιμένεθ: “Ηταν δύσκολο, 72 ώρες μετά τον Ολυμπιακό”

Μανόλο Χιμένεθ: “Ηταν δύσκολο, 72 ώρες μετά τον Ολυμπιακό”
Τι είπε ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας.

Στις ιδιαίτερες συνθήκες του σημερινού αγώνα αναφέρθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη νίκη 2-0 επί της Λαμίας. Ο προπονητής της ΑΕΚ στάθηκε στο γεγονός ότι έχουν περάσει μόλις 72 ώρες μετά το ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ενώ επίσης έκανε εκτενή αναφορά στην αδυναμία της ομάδας του να σκοράρει από στημένες φάσεις.

Οι δηλώσεις του κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Αυτά τα παιχνίδια είναι τα δύσκολα, κατά τη γνώμη μου. Μετά από ένα τόσο δυνατό ματς όπως αυτό με τον Ολυμπιακό πριν 72 ώρες, το να έχεις τους παίκτες συγκεντρωμένους και έτοιμους για ένα ματς σαν το σημερινό δεν είναι καθόλου εύκολο. Για μένα είναι πολύ δύσκολο. Κατά τη γνώμη μου κάναμε ένα από τα καλύτερα ημίχρονα της σεζόν, στο πρώτο. Στο δεύτερο δεν ήμασταν στο ίδιο επίπεδο και αυτό ήταν που με ανησυχούσε σε αυτό το παιχνίδι.

Εχουμε πολλά σημαντικά ματς μέσα στον Φεβρουάριο. Η ομάδα τα πάει πολύ καλά, ελπίζω να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να έχουμε τον ίδιο ρυθμό. Δεν σκοράρουμε από στημένες φάσεις κι αυτό μας απασχολεί όλο τον χρόνο. Θα είμαι ειλικρινής. Δεν τα κάνουμε καλά τα κόρνερ. Πρέπει να κάνουμε υπερβολική χρήση στις κοντινές πάσες γιατί δεν έχουμε καλούς εκτελεστές.

Εχουμε σκοράρει από κόρνερ αλλά κάποια δουλεμένη φάση. Στο πρώτο κόρνερ, με το δοκάρι του Μπακασέτα στην εξέλιξη, δοκιμάσαμε κάτι που έχουμε δουλέψει. Δεν είναι το δυνατό μας σημείο οι εκτελέσεις των στημένων φάσεων. Το θετικό είναι ότι τα 18 κόρνερ σημαίνουν ότι παίξαμε καλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments