Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη πλεονεκτήματος στη Γερμανία

Παναθηναϊκός: Για τη νίκη πλεονεκτήματος στη Γερμανία
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Μπάμπεργκ, απόψε στις 21:00 για τον θεσμό της Euroleague και θέλει την νίκη που θα τον εδραιώσει στην 4άδα πλεονεκτήματος.

Ο Παναθηναϊκός με ρεκόρ 14-7 αντιμετωπίζει την ομάδα του Νίκου Ζήση, με στόχο την νίκη προκειμένου να εδραιωθεί σε τροχιά τετράδας στη βαθμολογία της Euroleague

Ο προπονητής του τριφυλλιού, Τσάβι Πασκουάλ θα έχει στην διάθεση του όλους του παίκτες, καθώς τόσο ο Ματ Λοτζέσκι ξεπέρασε το πρόβλημα στο πέλμα, όσο και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο το αιμάτωμα στο μάτι.

Από την άλλη, η Μπάμπεργκ που διανύει ένα κακό φεγγάρι έχοντας ρεκόρ 7-13 φαίνεται πως δύσκολα θα προλάβει τα πλέι οφ. Να σημειωθεί ότι ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν θα είναι στον πάγκο μετά το πρόσφατο χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη και τη θέση του θα πάρει ο Ηλίας Καντζούρης.

Η Μπάμπεργκ, μέσα στην έδρα της παραμένει ανταγωνιστική και επικίνδυνη, ωστόσο ο Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει στον τόπο που έκανε ντεμπούτο με τους ”πράσινους” και γνωρίζει πολύ καλά τους ”κινδύνους” που εγκυμονούν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments