Αθλητισμός

Αυτό είναι το κατηγορητήριο – κόλαφος για τον Ολυμπιακό (pics)

Αυτό είναι το κατηγορητήριο – κόλαφος για τον Ολυμπιακό (pics)
Τεράστιος ο κίνδυνος για τον Ολυμπιακό που απολογείται σήμερα.

Σήμερα καλείται να απολογηθεί ο Ολυμπιακός για τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο ματς με την ΑΕΚ και οι κατηγορίες είναι πολύ βαριές.

Το sdna.gr μάλιστα έφερε πριν από λίγο στη δημοσιότητα το κατηγορητήριο που είναι… κόλαφος για τους ερυθρόλευκους.

Το κατηγορητήριο αναφέρει:

«1) Φίλαθλοι της εγκαλουμένης προέβησαν στην ρίψη εύφλεκτων υλικών στον κυρίως χώρο του γηπέδου, κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή αυτού εκ μέρους του διαιτητή. Ειδικότερα, στο 88’ λεπτό του αγώνα, φίλαθλος της εγκαλουμένης από τη θύρα 6 προέβη στη ρίψη μιας (1) φωτοβολίδας ευθείας βολής εντός του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή του αγώνα, κατόπιν σχετικής εντολής του διαιτητή, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

2) Περαιτέρω, φίλαθλοι της εγκαλουμένης προκάλεσαν επεισόδια στις κερκίδες και στον εν γένει χώρο του γηπέδου, κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά τη λήξη αυτού, τα οποία συνδέονταν με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ξένης ιδιοκτησίας. Πλέον συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τη θύρα 6 δημιούργησαν μικρής εστίας φωτιά, καίγοντας φανέλες και πανό της φιλοξενούμενης ΠΑΕ ΑΕΚ, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της προγραμματισμένης ενάρξεως του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα για πέντε (5’) λεπτά. Η φωτιά, δε, αυτή τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο, κατόπιν επεμβάσεως της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μετά, δε, τη λήξη του αγώνα και ενώ είχαν αποχωρήσει οι ομάδες και οι διαιτητές, πενήντα (50) περίπου φίλαθλοι της εγκαλουμένης από τις θύρες 4-5 εισήλθαν εντός του αγωνιστικού χώρου και συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες είχαν παραταχθεί έμπροσθεν της φυσούνας του γηπέδου, ρίχνοντας προς αυτούς καδρόνια, πυρσούς, πλαστικά καθίσματα και διάφορα άλλα αντικείμενα, με αποτέλεσμα τη χρήση χημικών ουσιών εκ μέρους των αστυνομικών δυνάμεων, προκειμένου να τους απωθήσουν».

Δείτε το επίσημο έγγραφο:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments