Γυναίκα

Τα Φιλαράκια: Αποκαλύφθηκε ο πιο…αχώνευτος χαρακτήρας

Τα Φιλαράκια: Αποκαλύφθηκε ο πιο…αχώνευτος χαρακτήρας
Το YouGov έκανε μια μεγάλη δημοσκόπηση όπου ζήτησε από τους θεατές της σειράς να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα από τη σειρά "Τα Φιλαράκια". Με μία απλή αντιστροφή των ποσοστών προκύπτει ο πιο ...αχώνευτος.

Η τηλεοπτική σειρά των 90s "Τα Φιλαράκια" παραμένει αγαπημένη αν και έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Νέα δημοσκόπηση δε, αποκαλύπτει ποιος είναι ο λιγότερος αγαπητός χαρακτήρας της σειράς. Δηλαδή …η Μόνικα.

Η Μόνικα Γκέλερ είναι και επίσημα ο χειρότερος χαρακτήρας της σειράς με μόνο το 5% των ερωτηθέντων να την επιλέγουν ως την αγαπημένη τους. 

Ο Ρος είναι ο δεύτερος χειρότερος, με το 6% των ανθρώπων να τον επιλέγουν ως αγαπημένο τους και ακολουθούν η Ρέιτσελ με 13% και η Φοίβη με 15 %. 

Η Μόνικα είναι αυταρχική και εμμονική και έχασε βάρος όχι για τον εαυτό της ή την υγεία της, αλλά επειδή ένας άντρας την αποκάλεσε χοντρή. 

Ο Τζόι ήρθε δεύτερος πιο αγαπημένος με 17 % και ο Τσάντλερ πρώτος με 20 %. 

Όσον αφορά τους χαρακτήρες, καλύτερη φίλη θεωρείται η Φοίβη (25%), ενώ ο Τσάντλερ θεωρείται ο πιο αστείος (31%) και ο Τζόι ο πιο διασκεδαστικός (37%). 

Η Ρέιτσελ ψηφίστηκε η πιο ελκυστική (50 %) αλλά και η πιο δημοφιλής επιλογή για ραντεβού με 21 %. Η Μόνικα θεωρείται η λιγότερη συμπαθητική (19%) και ο Ρος ο πιο ενοχλητικός (26%). 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments