Μedia

Η Νέγκα έβγαλε στο Instagram το εξώδικο του ΣΚΑΪ – “Πυρά” και από την Ελεονώρα Μελέτη (pics)

Η Νέγκα έβγαλε στο Instagram το εξώδικο του ΣΚΑΪ – “Πυρά” και από την Ελεονώρα Μελέτη (pics)
Οργισμένη ανάρτηση στο instagram από την Αθηναΐδα Νέγκα κατά του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Η Αθηναΐς Νέγκα εξέφρασε την αγανάκτησή της προς το ΣΚΑΪ και τη διευθύνουσα σύμβουλο Εύα Κουτσαυτάκη μετά από εξώδικο που έφτασε στο σπίτι της ενώ πριν λίγο καιρό έχει γεννήσει.

Η παρουσιάστρια που μέχρι πρότινος μαζί με τον Βαγγέλη Πέρρη και την Άννα Μαρία Βέλλη παρουσίαζε την εκπομπή «Rodeo» δημοσίευσε το εξώδικο που της έστειλε ο σταθμός. Την ανάρτηση στο instagram συνόδευε η εξής λεζάντα:

Ή κάποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτό το καταπληκτικό εξώδικο σπίτι μου σύμφωνα με το οποίο πρέπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επίσης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου,έχουμε εξηγήσει εγω κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μέρες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών,για να κάνω κάτι που μπορεί να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξώδικα, ενώ τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ ειναι αυτό;

Στην ανάρτηση απάντησε και η Ελεωνόρα Μελέτη. Η ξανθιά παρουσιάστρια που πέρσι παρουσίαζει το «Survivor Πανόραμα» και που είχε κάνει εξώδικο στον σταθμό ανέφερε: «Να χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση (κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας… έχουν όπως βλέπεις διαφορά “στυλ”…»

Ή καποιος μου κάνει πλάκα ή για κάποιο λόγο ,η κ.Κουτσαυτάκη του Σκαι ,έστειλε αυτο το καταπληκτικό εξώδικο σπιτι μου σύμφωνα με το οποίο πρεπει να «τρέξω» να υπογράψω την λήξη σύμβασης -επισης αναφέρονται «τα δικαιώματα μου»(;!!) βρίσκομαι στην 3η εβδομάδα της λοχείας μου,εχουμε εξηγήσει εγω κ ο δικηγόρος μου πως σε λίγες μερες θα επικοινωνήσω για τα περαιτέρω. θέλουν ΤΙ; να αφήσω μωρό 25 ημερών,για να κανω κατι που μπορει να περιμένει ;δεν μου φτάνει η επαγγελματική αγωνία, μου βαράνε κουδούνια με εξωδικα, ενω τους δούλεψα με πρωτοφανή συνέπεια. τι στυλ ειναι αυτο;

A post shared by @ athinaisnega on Feb 20, 2018 at 1:40am PST

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments