Lifestyle

Hλίας Βρεττός: Το πρώτο μήνυμα μετά το διπλό και πολύωρο χειρουργείο!

Hλίας Βρεττός: Το πρώτο μήνυμα μετά το διπλό και πολύωρο χειρουργείο!
Πριν από λίγες ώρες ο Ηλίας Βρεττός ανέβασε μια φωτογραφία του, από το νοσοκομείο κι έγραψε ότι είναι έτοιμος να κερδίσει παρέα με όσους του συμπαραστέκονται και τη δεύτερη μάχη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Ηλίας Βρεττός, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε την Καθαρά δευτέρα στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έκανε διπλό χειρουργείο σε μηρό και χέρι και όλα πήγαν καλά.

Την Δευτέρα αναμένεται να κάνει κι άλλο χειρουργείο στη λεκάνη του, που είναι και το πιο σοβαρό χειρουργείο. Ωστόσο ο ίδιος είναι πολύ καλά ψυχολογικά και δεν σταματά να ευχαριστεί τον κόσμο που του συμπαραστέκεται με εκατοντάδες μηνύματα.

Πριν από λίγες ώρες ανέβασε μια φωτογραφία του, από το νοσοκομείο κι έγραψε ότι είναι έτοιμος να κερδίσει παρέα με όσους του συμπαραστέκονται και τη δεύτερη μάχη.

Κερδίσαμε ΠΑΡΕΑ την πρώτη μάχη χθες… Πάμε τώρα να κερδίσουμε ΠΑΡΕΑ και την επόμενη, της Δευτέρας! Τα χιλιάδες «αγγελάκια» σας είναι συνεχώς γύρω μου και μέσα μου και με κάνουν… ΔΥΝΑΤΟ !!! Σας ευχαριστώ που μου τα στέλνετε… #ΗΒ

A post shared by Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) on Feb 23, 2018 at 7:08pm PST

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments