Διεθνή

Μελάνια Τραμπ: Ναι στην αυστηροποίηση των νόμων περί οπλοκατοχής

Μελάνια Τραμπ: Ναι στην αυστηροποίηση των νόμων περί οπλοκατοχής
Η Μελάνια Τραμπ κρατά μια διαφορετική στάση από αυτήν του συζύγου της.

Την στήριξή της στις μαθητικές διαδηλώσεις σχετικά με την οπλοκατοχή, εξέφρασε η Μελάνια Τραμπ.

”Είναι ενθαρρυντικό που παιδιά σ’ ολόκληρη τη χώρα κινητοποιούνται για να επιφέρουν αλλαγές”, δήλωσε η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ μιλώντας για πρώτη φορά δημόσια για το θέμα μετά το μακελειό με τους 17 νεκρούς στο λύκειο του Πάρκλαντ της Φλόριντα. ”Ήταν μια παράλογη πράξη”, τόνισε κατά την διάρκεια γεύματος με τις συζύγους των κυβερνητών των αμερικανικών Πολιτειών που βρίσκονται στο Λευκό Οίκο για επαφές με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η Μελάνια κρατά προφανώς αντίθετη γραμμή από εκείνη του συζύγου της, με τον Ντόναλντ Τραμπ να προτείνει να οπλοφορούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές στα σχολεία.

Μετά τη φονική επίθεση νεαροί σ’ ολόκληρη τη χώρα ζητούν μετ’ επιτάσεως αυστηροποίηση των νόμων περί οπλοκατοχής με τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με τη συμμετοχή τους σε δημόσιες συζητήσεις με πολιτικούς. Και το γεγονός ότι αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να επιφέρουν αλλαγές είναι ενθαρρυντικό είπε η Μελάνια στην τρίλεπτη ομιλία της. ”Είναι το μέλλον μας και κέρδισαν το δικαίωμα να ακουστούν οι απόψεις τους”, είπε τονίζοντας ότι κι η ίδια είναι μητέρα και δεν μπορεί να φανταστεί πόσο μεγάλος πρέπει να είναι ο πόνος μετά από μια τέτοια τραγωδία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments