Ελλάδα

Θεσπρωτία: Κατασχέθηκαν 424 κιλά κάνναβης (pics)

Θεσπρωτία: Κατασχέθηκαν 424 κιλά κάνναβης (pics)
Στην επιχείρηση της αστυνομίας στην Θεσπρωτία συνελήφθη ένας Αλβανός, ο οποίος μετέφερε 424 κιλά κάνναβης.

Μεγάλη ποσότητα ινδικής κάνναβης βάρους 424 κιλών, που μεταφέρθηκε δια θαλάσσης από την Αλβανία, κατασχέθηκε χθες στην Θεσπρωτία, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας με την υποστήριξη του Λιμενικού.

Οι αρχές προχώρησαν στην σύλληψη ενός 42χρονος αλλοδαπού Αλβανικής υπηκοότητας.

Οι αστυνομικοί της Πρέβεζας αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και ζήτησαν τη συνδρομή του Λιμενικού για επιτήρηση της θαλάσσιας περιοχής της Θεσπρωτίας, όπου έσπευσαν 6 σκάφη από την Ηγουμενίτσα, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα.

Στις 2.00 τα ξημερώματα, ταχύπλοο που είχε ξεκινήσει από τις αλβανικές ακτές και ήταν φορτωμένο με τα ναρκωτικά, εμφανίστηκε στον όρμο της Πλαταριάς. Την ώρα που ο χειριστής, έδεσε το σκάφος και επιχείρησε να βγάλει τα ναρκωτικά, έγινε η επέμβαση της αστυνομίας.

Μέσα στο σκάφος εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 36 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 424 κιλά, ενώ συνελήφθη ο 42χρονος χειριστής του.

Ο Αλβανός με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, στην οποία βαρύνεται με την κατηγορία της οργανωμένης εισαγωγής στη χώρα ναρκωτικών ουσιών, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments