Διεθνή

Τερέζα Μέι – Ντόναλντ Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία για τους δασμούς

Τερέζα Μέι – Ντόναλντ Τραμπ: Τηλεφωνική επικοινωνία για τους δασμούς
Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης, Τερέζα Μέι συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, στον οποίο «επισήμανε τη βαθιά μας ανησυχία σχετικά με τις προσεχείς ανακοινώσεις του αναφορικά με την επιβολή τελωνειακών δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο, όπως αναφέρει η Ντάουνιγκ Στριτ.

Τη «βαθιά ανησυχία» της για τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με τα σχέδιά του να επιβάλει τελωνειακούς δασμούς στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου, εξέφρασε η Τερέζα Μέι.

Η επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης συνομίλησε στο τηλέφωνο με τον Αμερικανό πρόεδρο στον οποίο «επισήμανε τη βαθιά μας ανησυχία σχετικά με τις προσεχείς ανακοινώσεις του αναφορικά με την επιβολή τελωνειακών δασμών στον χάλυβα και το αλουμίνιο, όπως αναφέρει η Ντάουνιγκ Στριτ.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ανάληψη πολυμερούς δράσης είναι το μοναδικό μέσο για την επίλυση του προβλήματος της υπερβάλλουσας παραγωγικής ικανότητας προς το συμφέρον όλων των πλευρών», είπε ένας εκπρόσωπος τύπου από το γραφείο της Τερέζας Μέι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments