Τεχνολογία

Microsoft: Επεκτείνει τη συνεργασία με την Xiaomi

Microsoft: Επεκτείνει τη συνεργασία με την Xiaomi
Με την τεχνητή νοημοσύνη στο επίκεντρο, Microsfot και Xiaomi ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους.

H Microsoft και η Xiaomi ανακοίνωσαν ότι θα επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία στον τομέα του cloud, την Τεχνητή Νοημοσύνη και το hardware. 

Μερικοί από τους τομείς πάνω στους οποίους θα συνεργαστούν οι Microsoft και Xiaomi είναι εκείνοι των έξυπνων ηχείων, οι υπολογιστές και οι βελτιωμένες υπηρεσίες Τεχνητής Νοημοσύνης. Ο σκοπός της Microsoft είναι να αντλήσει περισσότερα δεδομένα μέσα από την ενασχόληση με το πολλά υποσχόμενο τοπίο της Τεχνητής Νοημοσύνης. Από την άλλη μεριά, η Xiaomi με τη συνεργασία με την Microsoft επιδιώκει να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Microsoft υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την Xiaomi για κοινή προσπάθεια πάνω στους τομείς της παροχής ικανότητας όρασης σε υπολογιστικά συστήματα, τη φυσική επεξεργασία γλώσσας, την ικανότητα εισαγωγής κειμένου και τη δυνατότητα της Τεχνητής Νοημοσύνης να συνομιλεί με τον άνθρωπο με όσο το δυνατόν πιο φυσικό τρόπο. Μαζί με το λογισμικό, όμως, υπάρχει και το hardware και αυτός είναι ένας ακόμα τομέας πάνω στον οποίο αναμένεται να συνεργαστούν η Microsoft με την Xiaomi.

H τεχνογνωσία της Microsoft, σε συνδυασμό με την ικανότητα της Xiaomi να προσφέρει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε πολύ προσιτές τιμές, εκτιμάται ότι θα φέρει πολλά ενδιαφέροντα προϊόντα hardware στο κοντινό μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments