Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Βαριές καταγγελίες από ΝΔ για τη «χρυσή» πρόσληψη του γιου του Παπαγγελόπουλου
Βαριές καταγγελίες από ΝΔ για τη «χρυσή» πρόσληψη του γιου του Παπαγγελόπουλου | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Μαρτίου 2018, 12:36 6 Μαρτίου 2018, 12:36

Το θέμα αναδεικνύει και η Νέα Δημοκρατία η οποία σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ρουσφετολογική πρόσληψη του γιου του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία αναφέρει πως οι αποδοχές του υιού Παπαγγελόπουλου θα είναι 56.000 ευρώ το χρόνο, διευκρινίζοντας με νόημα πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτυ. 

Όλη η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Την ώρα που χιλιάδες νέοι επιστήμονες αναγκάζονται να μεταναστεύσουν, καθώς αδυνατούν να βρουν εργασία στην Ελλάδα, και η πλειοψηφία των εργαζομένων συντηρούν τις οικογένειές τους με πενιχρούς μισθούς, η κυβέρνηση προχωρά σε αθρόες προσλήψεις συγγενών και φίλων.


Τελευταίο κρούσμα, η πρόσληψη του υιού του αναπληρωτή Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παπαγγελόπουλου, στη νομική υπηρεσία των ΕΛΠΕ και μάλιστα με αποδοχές 56 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που ήρθαν στην εξουσία δεσμευόμενοι δήθεν να αποκαταστήσουν την αξιοκρατία, έχουν στήσει ένα αναίσχυντο πελατειακό πάρτι, στέλνοντας το λογαριασμό στους πολίτες».

Ετικέτες: 


2018