Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Σύσκεψη για την προετοιμασία του Περιφερειακού Συνεδρίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 8 Μαρτίου 2018, 17:20 8 Μαρτίου 2018, 17:20

Συζήτηση έγινε για την θεματολογία του συνεδρίου, για τις προτάσεις της Περιφέρειας ανά τομέα, αλλά και για τα αιτήματα προς επίλυση, ζητημάτων αρμοδιότητας της κυβέρνησης στην περιοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε από τους αντιπεριφερειάρχες και τα στελέχη της διοίκησης της Περιφέρειας απολογιστικά στοιχεία του έργου, αλλά κυρίως των εκκρεμοτήτων με την κεντρική διοίκηση, «προκειμένου με οργανωμένο και τεκμηριωμένο τρόπο να γίνει ένας διάλογος όλων των φορέων με την κυβέρνηση, ο οποίος να έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στο πλαίσιο του Περιφερειακού Συνεδρίου, που αποφασίσαμε να γίνει στη Δυτική Θεσσαλονίκη».

Επιπλέον ο Περιφερειάρχης ζήτησε από τους αντιπεριφερειάρχες που ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι βουλευτές ή δήμαρχοι στις επερχόμενες εκλογές «να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους, μέχρι τα τέλη του μήνα, προκειμένου η διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, απερίσπαστη και απόλυτα αφοσιωμένη, να συνεχίσει να επιτελεί το σημαντικό έργο της και παράλληλα να προχωρήσει το σχεδιασμό της επόμενης κρίσιμης πενταετίας».

Ετικέτες: 


2018