Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Παρουσίαση Αμερικάνικου μπιλιάρδου στα σχολεία

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης: Παρουσίαση Αμερικάνικου μπιλιάρδου στα σχολεία
Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης υποδέχεται με χαρά την Πανελλήνια ΄Ενωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου που προτίθεται να παρουσιάσει δωρεάν το άθλημα στα σχολεία και στους δημότες του Δήμου.

Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης υποδέχεται με χαρά την Πανελλήνια ΄Ενωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου που προτίθεται να παρουσιάσει δωρεάν το άθλημα στα σχολεία και στους δημότες του Δήμου .Οι Δημότες μπορούν να γνωρίσουν το άθλημα κάθε Τρίτη ώρα 19.00-21.00 κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο του 2018 στο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Κωφών και Βαρήκοων , Φειδίου και Υμηττού, Αργυρούπολη.

Κατά την διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρχει ηλεκτρονική προβολή του αθλήματος όσο και η δυνατότητα τους να εφαρμόσουν στην πράξη την τέχνη του μπιλιάρδου μαζί με τον Πρόεδρο της Ένωσης και διεθνείς πρωταθλητές οι οποίοι περιοδικά θα στελεχώσουν το πρόγραμμα.

Το Αμερικάνικο μπιλιάρδο είναι ένα πνευματικό άθλημα δεξιοτήτων με ευρεία ανταπόκριση σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και τις ηλικιακές κατηγορίες. Προάγει την αναλυτική σκέψη, την αυτοπειθαρχία , την ευγενή άμιλλα μέσα από την ενασχόλησή με την τέχνη του. Η παρουσίασή του θα γίνει από την ελληνική ΄Ενωση Αμερικάνικου Μπιλιάρδου, η οποία ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί επίσημο μέλος της Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αμερικάνικου Μπιλιάρδου διεξάγει τα επίσημα πρωταθλήματα της χώρας ανά την επικράτεια σε όλες τις κατηγορίες και συγκροτεί τις εθνικές αποστολές στο εξωτερικό.

Πληροφορίες

Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης 2132026042-43-46

Τμήμα Αθλητισμού 2132026028

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments