Ελλάδα

Καιρός: Συννεφιασμένο σκηνικό σήμερα

Καιρός: Συννεφιασμένο σκηνικό σήμερα
Σύννεφα και χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Ο καιρός δεν θα είναι ιδιαίτερα ανοιξιάτικος σύμφωνα με την ΕΜΥ, ωστόσο από το βράδυ αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό. 

Συγκεκριμένα ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το βράδυ θα γίνει αίθριος. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη βραδινές ώρες και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί πρόσκαιρα στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. 

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Η πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ. Βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και σταδιακά μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. 

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες και σταδιακά από το απόγευμα αίθριος. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments