Πολιτισμός

Game of Thrones: Έρχεται σφαγή

Game of Thrones: Έρχεται σφαγή
Spoiler δεν υπάρχει αλλά αν έχεις ανοιχτά τα αυτιά σου σε όλα όσα άφησε να εννοηθούν το HBO, δεν είναι καθόλου δύσκολο να καταλάβεις, ότι στο φινάλε του «Game of Thrones» θα γίνει σφαγή.

Ο 8ος και τελευταίος κύκλος του Game of Thrones κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019 (ακόμα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία) και το τέλος των νέων επεισοδίων θα φέρει και το φινάλε της ιστορίας ενός αιματοβαμμένου θρόνου.

Και αφού το λογοτεχνικό τουλάχιστον φινάλε δεν έχει γραφτεί ποτέ, δεν είναι περίεργο ότι ακούμε πως ο ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν και οι δημιουργοί της σειράς Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάιζ ετοιμάζουν το απόλυτο μακελειό. 

"Δεν μας ευχαριστεί βέβαια και η ιδέα ότι «όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες θα πέφτουν σαν τις μύγες" αποκάλυψε διευθυντικό στέλεχος του ΗΒΟ. Η Φρανσέσκα Ορσι βρέθηκε στο πρόσφατο τηλεοπτικό συνέδριο στο Ισραήλ και σε πάνελ με τίτλο «The Best of HBO» είπε για τον πολυαναμενόμενο 8ο κύκλο του «Game of Thrones»:

«Ήμουν παρούσα στην ανάγνωση των τελευταίων επεισοδίων. Ηταν μία πολύ δυνατή στιγμή στην καριέρα όλων, αλλά και στη ζωή μας. Κανένας από το καστ δεν είχε ξαναδεί το σενάριο πριν από αυτή την ανάγνωση. Ο ένας μετά τον άλλον διάβαζαν το θάνατό τους…» Η Ορσι επίσης είπε ότι, μετά το τέλος της ανάγνωσης, οι ηθοποιοί σηκώθηκαν και χειροκροτούσαν τους Μπένιοφ & Γουάιζ επί 15 λεπτά. «Όλοι στο τέλος έκλαιγαν…».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments