Διεθνή

Έξαλλη η Ναβρατίλοβα με τις αποδοχές του ΜακΕνρο στο BBC

Έξαλλη η Ναβρατίλοβα με τις αποδοχές του ΜακΕνρο στο BBC
Νέο θέμα έχει προκύψει στους κόλπους του BBC σχετικά με την διαφορά στις αποδοχές ανδρών και γυναικών και αυτή την φορά στην διαμάχη εμπλέκονται δύο παλιοί μεγάλοι «αστέρες» του τένις.

Η Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, η οποία κατά καιρούς σχολιάζει αγώνες για το κανάλι, έγινε έξαλλη όταν ενημερώθηκε πως, στο περσινό τουρνουά του Γουίμπλεντον, ο Τζον ΜακΕνρο πληρώθηκε για να σχολιάζει δέκα φορές περισσότερο από την ίδια. 

Σύμφωνα με την Ναβρατίλοβα, αυτή πήρε 15.000 λίρες, ενώ οι αποδοχές του Αμερικανού παλιού άσου του τένις και τρεις φορές νικητή του Γουίμπλεντον, ανήλθαν στις 150.000 λίρες.

«Εκτός κι αν ο ΜακΕνρο κάνει κι άλλες δουλειές πέρα από τον σχολιασμό» ανέφερε η κάτοχος 18 τίτλων Grand Slam και 9 φορές νικήτρια του Γουίμπλεντον.

Εκπρόσωπος του BBC είπε πως ο ΜακΕνρο είχε περισσότερες εμφανίσεις ως σχολιαστής και γι’ αυτό προέκυψε η συγκεκριμένη διαφορά, ενώ ήταν διαθέσιμος όλες τις ημέρες του τουρνουά και με αποκλειστικό συμβόλαιο. Από το BBC Sport επίσης ειπώθηκε ότι οι ρόλοι των δύο ήταν εντελώς διαφορετικοί και ως προς την ιδιότητα και ως προς την χρονική διάρκεια.

«Δέκα φορές περισσότερο, δεν το νομίζω» απάντησε η Ναβρατίλοβα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments