Τεχνολογία
pagenews.gr / Τεχνολογία / Ιστορική συμφωνία για το YouTube με το ΝΒΑ
Ιστορική συμφωνία για το YouTube με το ΝΒΑ | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Μαρτίου 2018, 12:09 27 Μαρτίου 2018, 12:09

Το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το NBA, προχωρά ακόμη ένα βήμα, προκειμένου να προσεγγίσει τους οπαδούς του, ανακοινώνοντας ότι οι τελικοί του NBA, WNBA και G-League θα προβληθούν μέσω της υπηρεσίας YouTube

Η βάση της συμφωνίας στηρίζεται στην απόφαση του ΝΒΑ να διανείμει το τηλεοπτικό κανάλι του NBA, μέσω της υπηρεσίας ζωντανής ροής που ανήκει στην Google. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η οποία θα έχει ισχύ έως το 2019, το YouTube TV θα συμμετάσχει στις ζωντανές μεταδόσεις των τελικών NBA στο ABC.

«Αυτή η εταιρική σχέση για τη μετάδοση των τελικών είναι άλλο ένα ορόσημο στην καινοτόμο και μακρόχρονη συνεργασία μας με το YouTube. Είναι κορυφαία γεγονότα. Και με το YouTube TV θέλουμε να δώσουμε στους οπαδούς τους νέους τρόπους να βιώσουν τους τελικούς των τουρνουά», δήλωσε ο διευθυντής ενημέρωσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης του NBA, Νταν Ροσομόντο.

Η Άντζελα Κουρτίν, παγκόσμια διευθυντρια του YouTube TV, από την πλευρά της, εξήγησε ότι «η συμμαχία με το NBA προσφέρει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου στους χρήστες της πλατφόρμας».

Η τηλεόραση YouTube, που άρχισε να εκπέμπει τον περασμένο Απρίλιο, συνεχίζει να επιδιώκει να αναπτυχθεί στον κόσμο του αθλητισμού. Είναι επίσης χορηγός του Major League Baseball (MLB) και έχει αποκλειστικές συμφωνίες μετάδοσης με τις ομάδες LAFC και Seattle Sounders του Major League Soccer (MLS).

Ετικέτες: 


2018