Αυτοδιοίκηση
pagenews.gr / Αυτοδιοίκηση / Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα υδροδότησης
Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα υδροδότησης | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Μαρτίου 2018, 05:57 29 Μαρτίου 2018, 5:57

Παραμένουν και σήμερα, για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, τα προβλήματα υδροδότησης στη Θεσσαλονίκη. Τα προβλήματα παρουσιάστηκαν την περασμένη Τρίτη, ύστερα από την βλάβη στον κεντρικό αγωγό της Αραβησσού, που τροφοδοτεί με νερό την πόλη.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, τα συνεργεία της δουλεύουν για την αποκατάσταση της βλάβης, με τις εργασίες να εκτιμάται πως θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Παρασκευής.

Όπως επισημαίνει η Εταιρεία σε ανακοίνωσή της, «ο τσιμεντένιος αγωγός διαμέτρου 1,65 μ. παρουσιάζει θραύση μεγάλου εύρους και θα αντικατασταθεί με χαλύβδινο αγωγό και τα απαραίτητα εξαρτήματα σύνδεσης. Θα προηγηθούν εργασίες προετοιμασίας του σκάμματος με τοποθέτηση πασσαλοσανίδων, απομάκρυνση του σπασμένου τμήματος όπως και των υλικών που προέκυψαν από την εκσκαφή. Η προετοιμασία αυτή πριν από την αντικατάσταση δικαιολογεί και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, για τη σύντμηση του οποίου θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια».

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες και μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της υδροδότησης, θα επιχειρηθούν διευθετήσεις στο δίκτυο, ώστε να υπάρξει κατά το δυνατόν ισοκατανομή της διαθέσιμης ποσότητας νερού.

Μάλιστα, συνίσταται στους καταναλωτές η κατανάλωση του νερού να είναι περιορισμένη.

ΠΗΓΗ: thestival

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμβασιούχοι αλυσοδέθηκαν μπροστά από τα γραφεία της ΕΥΑΘ (vid)
Ποια εκδοτήρια του ΟΑΣΘ θα λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο
Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ λίγη ώρα πριν την ομιλία του Πρωθυπουργού (vid)
Τσίπρας για Σκοπιανό: Η λύση είναι ζήτημα υπαρξιακής σημασίας για εκείνους

Ετικέτες: 


2018