Πολιτική

Νίκος Κοτζιάς: Συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του στα Τίρανα

Νίκος Κοτζιάς: Συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του στα Τίρανα
Ο Νίκος Κοτζιάς θα έχει σήμερα συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αλβανίας, Ditmir Bushati.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα μεταβεί σήμερα, Πέμπτη, στα Τίρανα, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αλβανό ομόλογό του, Ditmir Bushati

Η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης Αθήνας και Τιράνων για την οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών.

Οι ενστάσεις του Αλβανού Προέδρου Ιλίρ Μέτα πάγωσε τις όποιες εξελίξεις, με αποτέλεσμα να παγώσει και το πιθανό ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αλβανία, που θα επικύρωνε την πρόοδο της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο κ. Κοτζιάς, μετά το πέρας της συνάντησης στα Τίρανα, θα αναχωρήσει για τη Βιέννη, όπου αύριο θα έχει την τριμερή συνάντηση για το ονοματολογικό της πΓΔΜ με τον ομόλογό του Νικόλα Ντιμιτρόφ και τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Σκοπιανό στο επίκεντρο: Το Gornamakedonija και τα τελευταία "αγκάθια"Νίκος Κοτζιάς: Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στα Σκόπια – Με ποιους συναντήθηκεΟι 5 προτάσεις της ελληνικής πλευράς για το όνομα των ΣκοπίωνΤέρενς Κουίκ για σφαίρα στον Κοτζιά: Θρασύδειλα ανθρωπάκια, ο ΥΠΕΞ δεν πτοείται από τις απειλές σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments