Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Για 4η μέρα χωρίς νερό – Σε απόγνωση οι κάτοικοι (pics)

Θεσσαλονίκη: Για 4η μέρα χωρίς νερό – Σε απόγνωση οι κάτοικοι (pics)
Συνεχίζεται το... "Survivor" για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης - Τέταρτη μέρα χωρίς νερό.

Σε ένα πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης έχει μετατραπεί η διακοπή νερού στη Θεσσαλονίκη, που ταλαιπωρεί χιλιάδες κατοίκους από το απόγευμα της Τρίτης. 

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, μιλώντας χθες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, επισήμανε ότι «στόχος μας να διορθώσουμε τη βλάβη του αγωγού μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι» και ότι «προσπαθούμε να κάνουμε δίκαιη την κατανομή του νερού στους πολίτες της Θεσσαλονίκης».

Το απόγευμα της Πέμπτης, η ΕΥΑΘ, τόνισε πως μέχρι και τις 08 το πρωί της Παρασκευής, θα συνεχιστεί τελικά η διακοπή υδροδότησης στις περιοχές: Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία του Δήμου Π. Μελά, Πεύκα του Δήμου Νεάπολης – Συκεών, Μετέωρα και Πολίχνη του δήμου Π. Μελά, όπως και στον Εύοσμο.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το seleo.gr η διακοπή του νερού, προκαλεί αρκετά προβλήματα στη λειτουργία της πόλης, καθώς νοσοκομεία, σχολεία, καθώς και το ΠΑΜΑΚ, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα, με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Μιχάλη Ζορπίδη, να εκφράζει την εντονότατη διαμαρτυρία του για τα προβλήματα υδροδότησης, σχολιάζοντας ότι «η έλλειψη νερού, νεκρώνει την πόλη».

Κλειστά τα σχολεία

Ο δήμος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί σήμερα, λόγω της βλάβης.

«Λόγω των προβλημάτων υδροδότησης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά όσα σχολεία δεν έχουν υδροδοτηθεί έως σήμερα Πέμπτη 29 Μάρτιο», σημειώνει ο δήμος.

ΠΗΓΗ: thessnews – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: thessnews, seleo, intime

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς νερό η Θεσσαλονίκη – Κάτοικοι κουβαλούν μπουκάλια στους δρόμους (pics)Ακραίφνιο: Καθαρό το νερό – Εποχική ίωση γαστρεντερίτιδας βλέπουν οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟΣοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές από τη διακοπή υδροδότησηςΠαγκόσμια Ημέρα Νερού: Το σχόλιο του δημάρχου Σαρωνικού

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments