Ελλάδα

Αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ: Η συγγνώμη έξι μέρες μετά – Το μήνυμά της

Αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ: Η συγγνώμη έξι μέρες μετά – Το μήνυμά της
"Δεν είμαστε όλοι ίδιοι" λέει η αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ σε μήνυμά της στο Facebook.

Εδώ και έξι ημέρες οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης βρίσκονται αντιμέτωποι με μία απίστευτη ταλαιπωρία εξαιτίας της βλάβης στον αγωγό της ΕΥΑΘ.

Σήμερα ακούστηκε η πρώτη «συγγνώμη» από επίσημα χείλη της εταιρείας. «Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, ιδιαίτερα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες από την έλλειψη νερού», δήλωσε η αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Στέλλα Βαλάνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κα Βαλάνη στο Facebook:

«Από τη θέση της αντιπροέδρου της ΕΥΑΘ, ως μέλος Δ.Σ. χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, ιδιαίτερα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες από την έλλειψη νερού, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η δική μου οικογένεια.

Θέλω να συγχαρώ τους εργαζόμενους της εταιρίας, που έδωσαν άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό δουλεύοντας νυχθημερόν, χωρίς διάλειμμα, και να εκφράσω τις σοβαρές επιφυλάξεις μου για τη διαχείριση κατανομής της διαθέσιμης ποσότητας νερού ανά περιοχές, κατά τις ημέρες αποκατάστασης της βλάβης.

Θα ήταν όμως άδικο να μην υπενθυμίσω ότι η κατασκευή μιας δεύτερης εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και παράλληλα αγωγού που θα τροφοδοτεί την πόλη με επιπλέον 150.000 κυβικά μέτρα τη μέρα, προκηρύχθηκε το 2012 αλλά απεντάχθηκε από τη συγχρηματοδότηση με την Ε.Ε. (γιατί άραγε;) για να ξαναμπεί σε τροχιά προκήρυξης τον τελευταίο καιρό!

Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον αναλογούν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του – Το σπίτι "φυλακή" (pics)Συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης – Παρέμβαση εισαγγελέαΘεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο "Μ. Αλέξανδρος"Εισαγγελική παρέμβαση για τις διακοπές νερού στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments