Ελλάδα

ΕΥΑΘ: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμη προβλήματα στην υδροδότηση

ΕΥΑΘ: Σε ποιες περιοχές υπάρχουν ακόμη προβλήματα στην υδροδότηση
Ανακοίνωση από την ΕΥΑΘ.

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των κατοίκων στη Θεσσαλονίκη παρόλο που συνεχίζεται κανονικά η ενίσχυση των δεξαμενών με το επιπλέον νερό από την Αραβησσό- για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Η ΕΥΑΘ εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής, με την οποία δίνει νεότερη ενημέρωση σχετική με την υδροδότηση στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι ποσότητες νερού που εισέρχονται στο δίκτυο της πόλης αυτήν την ώρα είναι απολύτως ικανοποιητικές, δεδομένου ότι η μέση ωριαία παροχή νερού από την Αραβησσό, τον Αλιάκμονα (Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού) και συμπληρωματικές πηγές αγγίζει τα 12.000 κ.μ., ποσότητα μεγαλύτερη από τη συνηθισμένη που είναι τα 10.500 κ.μ./ώρα.

Παρόλα αυτά, στις βόρειες και υψηλές περιοχές του Πανοράματος και σε τμήματα του Επταπυργίου παρουσιάζονται τμηματικά προβλήματα υδροδότησης (κυρίως λόγω υπερκατανάλωσης μετά την παρατεταμένη διακοπή), ενώ στις Συκιές θα συνεχιστεί η προγραμματισμένη διακοπή μέχρι τη 1 π.μ., ώστε να υδροδοτηθεί η Άνω Πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αντιπρόεδρος ΕΥΑΘ: Η συγγνώμη έξι μέρες μετά – Το μήνυμά της

Θεσσαλονίκη: Ομολόγησε ο 58χρονος που κρατούσε ομήρους τα ξαδέρφια του – Το σπίτι "φυλακή" (pics)Συνεχίζονται τα προβλήματα στην υδροδότηση της Θεσσαλονίκης – Παρέμβαση εισαγγελέαΘεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο "Μ. Αλέξανδρος"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments