Πολιτισμός

”Star Wars” καλεί Μέριλ Στριπ με την… υπογραφή θαυμαστών

”Star Wars” καλεί Μέριλ Στριπ με την… υπογραφή θαυμαστών
Θαυμαστές της διαστημικής κινηματογραφικής σειράς θέλουν τη Μέριλ Στριπ να υποδύεται τη νέα Πριγκίπισσα Λέια.

Θαυμαστές της διαστημικής κινηματογραφικής σειράς ”Star Wars” ξεκίνησαν συλλογή υπογραφών με αίτημα προς τη Disney να προσλάβει ηθοποιό που θα υποδύεται τη νέα Πριγκίπισσα Λέια. Η εκλεκτή τους, δεν είναι άλλη από την τη Μέριλ Στριπ.

Τον ρόλο ερμήνευε η Κάρι Φίσερ, η οποία πέθανε στις 27 Δεκεμβρίου 2016 από καρδιακή προσβολή, ενώ επέβαινε σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Λονδίνο – Λος Άντζελες. Στο αίτημά τους περιγράφουν τη Μέριλ Στριπ ως ”ιδανική υποψήφια” λέγοντας ότι ”πάντα ήταν γνωστή ως η σπουδαιότερη εν ζωή ηθοποιός”.

”Με τρία βραβεία Όσκαρ και είκοσι υποψηφιότητες (πιθανόν είκοσι μία από το επόμενο έτος), τα επιτεύγματά της στην υποκριτική έχουν αναγνωριστεί εδώ και καιρό” τονίζουν.

”Εκτός από τις αναγνωρισμένες υποκριτικές της ικανότητες, η στενή σχέση της με την Κάρι Φίσερ και η ερμηνεία της στο φιλμ Postcards From The Edge την καθιστούν ιδανική υποψήφια για να υποδυθεί την πριγκίπισσα Λέια στο Star Wars Episode IX” σημειώνεται στο αίτημα. Μέχρι στιγμής το αίτημα υπογράφουν 8.443 θαυμαστές, ενώ ο στόχος είναι να υπερβούν τις 9.000 υπογραφές. Να σημειωθεί, ότι εταιρείες, στις οποίες απευθύνεται το αίτημα δεν έχουν πάρει έως τώρα θέση για την εκστρατεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Όσκαρ 2018: Η Μέριλ Στριπ έγινε… καρτούν (pics)

Μέριλ Στριπ: Η Κυρία των Όσκαρ στο "Big Little Lies"

Μέριλ Στριπ: Επίθεση κατά της οσκαρικής ηθοποιού για την υπόθεση Γουάισταϊν (pic)

Μέριλ Στριπ: Έχασε σε κουίζ για τον… εαυτό της (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments