Ελλάδα

Ανείπωτος πόνος στο Κερατσίνι για τον θάνατο του 16χρονου

Ανείπωτος πόνος στο Κερατσίνι για τον θάνατο του 16χρονου
Τραγωδία στο Κερατσίνι για μία selfie. Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος, που χθες στην προσπάθειά του να βγάλει selfie, έπεσε από βράχο ύψους 60 μέτρων.

Θλίψη στο Κερατσίνι με τον θάνατο του 16χρονου Κωνσταντίνου. Ανείπωτος ο πόνος για την οικογένεια και τους φίλους του. 

Ο νεαρός έπεσε στο κενό από βράχο στο άλσος Ανδρέα Παπανδρέου και έχασε τη ζωή του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ο 16χρονος σκαρφάλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε έναν βράχο σε άλσος στο Κερατσίνι, για να βγάλει μια selfie. Για άγνωστους λόγους φαίνεται πως έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στο κενό από ύψος 60 μέτρων.

Όπως έγινε γνωστό, ο μαθητής της πρώτης τάξης του Λυκείου, μαζί με τους φίλους του, είχε πάει στο πάρκο, κάτι που έκαναν καθημερινά.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο και άνδρες της αστυνομίας.

Μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, ωστόσο η κατάστασή του ήταν πολύ σοβαρή και παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε.

Η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου, που ήταν το μοναχοπαίδι της οικογενείας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 15:00 από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Μεσίστια η σημαία στο 7ο Λύκειο Πειραιά

Στο σχολείο που φοιτούσε ο νεαρός, στο 7ο Λύκειο Πειραιά η σημαία κυματίζει μεσίστια. Η κηδεία του 16χρονου Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Απριλίου στις 15:00 από τον ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Κερατσίνι: Πέθανε ο 16χρονος που έπεσε από βράχο ενώ έβγαζε selfieΚερατσίνι: 16χρονος έπεσε από βράχια ενώ έβγαζε selfie – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments