Αθλητισμός

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3: Πέρασμα με άνεση από την Πλατεία

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3: Πέρασμα με άνεση από την Πλατεία
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 0-3: Το υπέροχο γκολ του Λουτσιάνο στο 35ο λεπτό, το επιτυχημένο τελείωμα του Ρόμπιν Λουντ στο 38ο λεπτό και η προσπάθεια του Μολίνς (87') ήταν αρκετά ώστε να δώσουν μια άνετη νίκη στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός 0-3: Συνεχίζει να παλεύει ο Παναθηναϊκός, παρά τις αντιξοότητες και χάρη σε ακόμα μια καλή του εμφάνιση, αυτή τη φορά εκτός έδρας, πανηγύρισε τη νίκη στην έδρα του Πανιωνίου, χάρη στα γκολ των Λουτσιάνο Νέβες, Ρόμπιν Λουντ και Γκιγιέρμο Μολίνς.

Το σκορ άνοιξε στο 35ο λεπτό ο Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον γκολκίπερ, Κότνικ, ο οποίος έπεσε στην κλειστή του γωνία, δεν αποσόβησε το γκολ και τραυματίστηκε χτυπώντας στο δοκάρι, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Μπαντή.

Το δεύτερο γκολ για τους ”πράσινους” σημείωσε τρία λεπτά αργότερα ο Ρόμπιν Λουντ, ο οποίος δέχθηκε τη μπαλιά του Λουτσιάνο, μπήκε στην περιοχή και με άπιαστο σουτ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ,  (0-2, 38′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments