Αυτοδιοίκηση

Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Αγ. Παρασκευής

Εθελοντική αιμοδοσία από τον δήμο Αγ. Παρασκευής
Την Κυριακή 22/4 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε η 75η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αγ. Παρασκευής.

Την Κυριακή 22/4 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο πραγματοποιήθηκε η 75η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία στο Δήμο Αγ. Παρασκευής, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. 

Από την αιμοδοσία έγινε συλλογή 42 μονάδων αίματος για την ενίσχυση της Δημοτικής τράπεζας με τη συμμετοχή ευαισθητοποιημένων πολιτών της πόλης μας μεταξύ των οποίων ο Αντιδήμαρχος Ι. Σιδέρης και ο πρ. Δήμαρχος Βασ. Ζορμπάς.

Ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Ι. Σταθόπουλος, που επισκέφθηκε το Σχολείο στη διάρκεια της Αιμοδοσίας, ευχαριστεί τους/τις αιμοδότες/τριες, τον κ. Βαγγ. Ρακαντά, Πρόεδρο του Εθελοντικού Συλλόγου Δωρητών Οργάνων Σώματος – Αίματος Αγίας Παρασκευής, για την προσφορά αρτοσκευασμάτων και το προσωπικό του Κέντρου Αιμοδοσίας και των Δημοτικών Ιατρείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ξεκινά το Φεστιβάλ Παιδείας 2018 του δήμου Παύλου ΜελάΟΑΣΑ: Τροποποιήσεις δρομολογίων στο δήμο ΦιλαδέλφειαςΔΕΔΔΗΕ: Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για σήμερα στην ΚαλαμαριάΚατσιφάρας: Το συνέδριο δεν έδωσε απαντήσεις στο νέο μοντέλο Τοπικής και Περιφερειακής Διακυβέρνησης

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι